USD: EUR:
... в Запорожье
Сьогодні президент Зеленський побував у Запоріжжі перед візитом до Донецької області, – ФОТО

Сьогодні президент Зеленський побував у Запоріжжі перед візитом до Донецької області, – ФОТО

Сьогодні, 17 лютого, перед своїм візитом до Донецької області президент України Володимир Зеленський побував у Запоріжжі.

Про це повідомляють на сайті глави держави.

Президент країни прилетів до аеропорту Запоріжжя, де його зустрів керівник обласної державної адміністрації Олександр Старух.

Потім Володимир Зеленський пересів у гелікоптер і вирушив до Донецької області, де він ознайомився з порядком несення служби Морською охороною ДПСУ в акваторії Азовського моря.

Глава держави вийшов у море на борту пошуково-рятувального судна «Капітан Чусов». Володимир Зеленський заслухав інформацію щодо виконання завдань підрозділами Морської охорони в українській частині вод Азовського моря.

Під час переходу по акваторії судно «Капітан Чусов» наблизилося до судів, які несуть бойове чергування, – кораблю Морської охорони Державної прикордонної служби «Донбас» та малому броньованому катеру Військово-Морських сил ЗСУ «Лубни».

Нагадаємо, днями з бюджету Запорізької області виділили 30 мільйонів на посилення територіальної оборони регіону. Ще три мільйона гривень на тероборону виділили рішенням міської ради.

Нещодавно різноманітні світові ЗМІ з посиланням на свої джерела повідомляли, що 16 лютого 2022 року заплановано вторгнення Росії до України. У Раді нацбезпеки не бачать такої можливості, а президент України Володимир Зеленський у відповідь на чутки запровадив нове державне свято. Як проходив День Єднання у Запоріжжі, можна побачити за посиланням.


Читайте також:

Легендарний ветеран Іван Залужний посмертно отримав звання Почесного громадянина Запорізької області

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Вася2022-02-19 13:24:21
пєндоси сказали українцям що на них нападе зла Росія. Зла Росія ніяк не нападає. Злякались каструль?