USD: EUR:
... в Запорожье

Сьогодні колаборанти з Мелітополя та Бердянська зустрінуться із представниками міністерств росії в окупованому Криму

У тимчасово окупованих населених пунктах Запорізькій області загарбники починають приховану підготовку до проведення виборів в органи місцевої влади.

Інформацію станом на 20:00 22 березня повідомляють у Командуванні південного угрупування військ ЗСУ.

Окупанти мають на меті створення проросійських адміністрацій на захоплених територіях. Для цього вони погрожують та залякують українські легітимні органи місцевої влади, сільських старост та представників влади, їх сімей. Окрім того, за рахунок місцевих поодиноких зрадників України, яких вони хочуть посадити в управлінські крісла окупованих міст та селищ, намагаються створити картинку для російських засобів масової інформації.

За попередньою інформацією, сьогодні у місті Джанкой (Крим) має відбутися «Правительственный саммит органов власти и бизнеса», який проводиться з метою «легітимізації» окупаційної влади на тимчасово окупованій території. Туди, як повідомляють у ВСУ, за пропозицією самопроголошеного так званого «голови військово-цивільної адміністрації від рф на ім’я «Тимур», планують поїхати перший заступник голови Василівської міської ради Денис Калінін та секретар Василівської міської ради Андрій Матюх.

Окрім того, стало відомо, що сьогодні рашисти під час цього саміту планують провести зустрічі представників міністерств російської федерації з тимчасово окупаційними органами місцевої влади Бердянська та Мелітополя.

На зустрічі планується розглянути питання організації схеми управління в цих містах, надання соціального забезпечення мешканцям, підготовка до посівного сезону, постачання ліків та палива тощо.

В той же час громадяни-патріоти Бердянська та Мелітополя не визнають та категорично проти окупаційної влади в їх містах. Мешканці постійно проводять проукраїнські мирні мітинги та здійснюють спротив окупантам. Місцева законно обрана міська влада продовжують працювати під прапорами України та на відміну від окупанти по-справжньому забезпечує життєдіяльність міста.

Зеленський подякував мешканцям Запорізької області, які голими руками проганяють окупантів, – ВІДЕО


Читайте також:

У Запорізькій області ЗСУ за добу знищили п’ять бронетранспортерів, одну машину піхоти та 50 окупантів: захопили 10 солдатів та ще один БТР

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0