USD: EUR:
... в Запорожье
Володимир Буряк заявив, що СБУ хоче провести обшуки у запорізькій мерії

Володимир Буряк заявив, що СБУ хоче провести обшуки у запорізькій мерії

Володимир Буряк розповів, що Служба безпеки України направила клопотання до суду на проведення обшуків у кабінетах мерії.

Про це міський голова розповів журналістам під час зустрічі біля нового пасажирського терміналу.

За словами мера, 24 і 28 січня суд розглядатиме клопотання СБУ на доступ до документації для проведення обшуків в будівлі мерії, департаменті бюджетної політики, його особистому кабінеті та кабінеті його першого заступника Сергія Мишка. Обшуки будуть проводити у справі, відкритій у 2015 році, про зловживання колишнього керівництва аеропорту під час ремонту злітно-посадочної смуги.

Нагадаємо, минулої п’ятниці, 17 січня, співробітники Служби безпеки України провели обшуки на території Міжнародного аеропорту Запоріжжя. За інформацією правоохоронців, санкціоновані слідчі дії в запорізькому аеропорту провели у справі про зловживання колишнього керівництва аеропорту під час ремонту злітно-посадочної смуги. Повідомляється, що одному з колишніх керівників аеропорту оголосили про підозру за зловживання службовим становищем.

За словами Володимира Буряка, під час слідчих дій співробітники СБУ також вилучила на комунальному підприємстві та у підрядника документацію, яка має відношення до будівництва нового пасажирського терміналу. Тим самим, заблокувавши завершення будівельних робіт і запуск терміналу.

Міський голова зазначив, що в мерії жодним чином не будуть перешкоджати слідству, але і не збираються відмовлятися від роботи, яка була проведена, для передачі аеропорту в концесію.


Читайте також:

Мэр Буряк: СБУ заблокировала открытие нового терминала запорожского аэропорта, — ФОТО

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

0