USD: EUR:
... в Запорожье
СБУ просить запоріжців утриматися від запусків безпілотників

СБУ просить запоріжців утриматися від запусків безпілотників

Всі помічені безпілотні літальні апарати над військовими частинами, полігонами, об’єктами критичної інфраструктури і в місцях проведення навчань, будуть знешкоджені.

Про це повідомляє прес-центр СБУ в Запорізькій області.

Останнім часом фіксується збільшення активності невстановлених безпілотних літальних апаратів (БПЛА) в районах розташування об’єктів критичної інфраструктури. Так, тільки за останні два місяці зафіксовано 3 випадки появи БПЛА над територією різних об’єктів.

В СБУ нагадують про відповідальність за ведення несанкціонованої фото- і відеозйомки, режимних та військових об’єктів Збройних Сил України, а також спроб несанкціонованого проникнення на їх територію. Особи, які здійснювали запуск або керували цими БПЛА, будуть затримані і притягнуті до відповідальності.

Управління Служби безпеки України в Запорізькій області звертається до громадян з проханням повідомляти про знаходження підозрілих осіб поруч з військовими об’єктами. Телефон довіри УСБУ в Запорізькій області (061) 764-46-58.

Нагадаємо, в Запоріжжі співробітники СБУ разом зі спецназом провели операцію із затримання злочинного угруповання, яке організував так званий «смотрящий». Відомо, що троє злочинців систематично займалися рекетом і розбоєм. У разі відмови платити «данину», члени ОЗГ погрожували насильством і фізичною розправою.

Читайте також:

У день отримували до 1 мільйона: в Запорізькій області працював колл-центр шахраїв

Музей історії запорозького козацтва визнали аварійним: будівлю огородили парканом

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0