USD: EUR:
... в Запорожье
З сьогоднішнього дня Запоріжжя в «червоній» зоні: як буде працювати громадський транспорт

З сьогоднішнього дня Запоріжжя в «червоній» зоні: як буде працювати громадський транспорт

У місті вводять ще більше обмежень.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької міськради.

На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій повідомили, що у зв’язку з погіршенням епідемічної ситуації з 9 квітня Запорізька область буде перебувати в «червоній» карантинній зоні.

На сьогоднішній день громадський транспорт буде працювати в місті, як і раніше – дотримання карантинних вимог та перевезення тільки сидячих пасажирів. Але в мерії відзначили, що Управлінню з питань транспортного забезпечення та зв’язку доручили опрацювати питання організації перевезення пасажирів громадським транспортом в умовах “червоної” зони.

Найближчим часом городянам повідомлять про нові правила перевезення.

Нагадаємо, в Запоріжжі місцева влада прийняла рішення про розширення карантинних заходів. Відтепер громадянам не можна перебувати без масок в громадських місцях на вулицях. Обмеження стосуються зупинок громадського транспорту, підземних переходів та інших місць, де фізично неможливо дотримуватися соціальної дистанції.

Читайте також:

У день отримували до 1 мільйона: в Запорізькій області працював колл-центр шахраїв

Музей історії запорозького козацтва визнали аварійним: будівлю огородили парканом

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

6

Наталья2021-04-10 13:26:51
А для страны они ничего и не сделают,Есть такой тип людей которые привыкли не работать,а только пиздить почему они туда и лезут.
Наталья2021-04-10 13:23:12
Корона,корона,у людей совсем отняло мозги.Все кто ходит постоянно в масках будут болеть снова и снова,это никогда не закончится.Посмотрите,через пару лет все кто ходил в масках, будут болеть туберкулёзом неужели не понятно что это делают всё искуственно и вливают нам в уши на психологическом уровне.
Правильный2021-04-09 23:53:06
Муд...ки, ничего хорошего в стране не делают... Особенно, как было зимой, уехать никак, да я лучше 1 раз короной переболею, чем 10 раз гриппом!!!
В.Т.2021-04-09 20:08:36
Пробное ЗНО будет, его никто не отменяет.У детей будут измерять температуру и если она будет выше 37, таких деток не допустят или же если у ребенка будут признаки простудных заболеваний- тоже не допустят.
аннА2021-04-09 14:32:34
Попробуйте и узнаете. У нас возможно ВСЕ!
Анна2021-04-09 13:25:54
Как быть с пробным ЗНО, которое назначено на 10 апреля ?