USD: EUR:
... в Запорожье
З початку року в Запорізькій області

З початку року в Запорізькій області "залатали" майже 190 тисяч квадратних метрів ям - ФОТО

З початку року в Запорізькій області ліквідували 186 896 м2 ямковості на дорогах загального користування державного значення.

Як повідомляє обласна Служба автодоріг, з них  126 631 м2 усунено на основних дорогах державного значення та 60 265 м2 на територіальних дорогах області.

Ремонтні роботи проводилися, як із використанням гарячої асфальтобетонної суміші, так і струменевим методом ремонту по всій території області. Для цього, підрядним підприємством ДП «Запорізький облавтодор» запущено в роботу п’ять асфальтобетонних заводів та ще два заводи мають на балансі підрядні організації, які виконують роботи з ліквідації ямковості. Взагалі, крім  філій ДП «Запорізький облавтодор», на дорогах області задіяно сім інших залучених субпідрядних організацій.

Також з початку року було встановлено та замінено 742 дорожніх знаків й встановлено 480  напрямних стовпчиків, влаштовано 2,33 км нового металевого бар’єрного огородження та відремонтовано 0,5 км. Також, проведено роботи з вирубки порослі на 45,1 км автодоріг. Наразі, на  основних дорогах державного значення з найбільш інтенсивним рухом автотранспорту проводяться  роботи з механізованого скошування трави.

Поряд з цим, станом на 5 липня, підрядне підприємство «ТБД» проводить роботи з нанесення горизонтальної дорожньої розмітки. На сьогодні, вже оновлено та нанесено загальною протяжністю 690 км. Також, поновлено та нанесено 7 463 м2 розмітки, в тому числі: 60 шт. пішохідних переходів 1.4.3 (зебра), направляючі стріли та острівці безпеки.

Роботи з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення тривають в щоденному режимі.

Служба автомобільних доріг звертається до водіїв з проханням бути пильними та максимально уважними в місцях проведення дорожніх робіт, дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, звертати увагу на попереджувальні знаки.

1

Математик2019-07-06 19:42:55
Если перевести в более понятные для людей цифры, то это скромные 19 километров. Через несколько тысячелетий можно смело рапортовать о полном ремонте на всех дорогах области. Ну это если новых не строить. Впрочем нынешняя власть этим не страдает.