USD: EUR:
... в Запорожье
Керівництво запорізького Госгеокадастра попалося на мільйонних махінаціях з землею

Керівництво запорізького Госгеокадастра попалося на мільйонних махінаціях з землею

Він сприяв відчуженню у держави гектарів земель із заповідного фонду

Протягом 2018 року начальник одного з відділів ГУ Держгеокадастр Запорізької області оформив на підставних людей кілька земельних ділянок в заповідній зоні, загальною площею 4 га. Пізніше землі кілька разів були продані, з метою незаконної легалізації ділянок. Про це повідомили в прес-службі СБУ.

Співробітники Управління СБУ в Запорізькій області викрили дії посадової особи Держгеокадастру. Під час обшуків за місцем роботи начальника відділу, були виявлені документи, що підтверджують протиправні дії обвинуваченого.

“За висновком профільних фахівців сума збитків, завданих державі, становить майже мільйон гривень”, — йдеться в повідомленні СБУ.

В рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України, держслужбовцю здійснено оголошення про підозру у вчиненні вказаного злочину.


Читайте також:

Начальника добровільної пожежної частини можуть посадити на 8 років за смерть підлеглого

Отримуйте швидше новини завдяки нашому Telegram-каналу: https://t.me/onenews_zp

3

Незнайка2019-11-29 23:39:41
Не понял? Они сгребли землю и увезли?? И никто не знает, куда? А вновь зарегистрировать эту землю, как государственную не пробовали? Так зарегистрируйте!!! И все дела. И земля опять - государственная!
Батя2019-11-29 23:23:59
А кто именно попался?
Сергей Викторович2019-11-29 14:09:18
На нары, без права залога!