USD: EUR:
... в Запорожье
ЗСУ зробили

ЗСУ зробили "розпаковку" особистих речей та портфелів окупантів, яких розбили під Василівкою, — ВІДЕО

Під час боїв під Василівкою Збройні сили України знешкодили бойове авто росіян. Військовослужбовці ЗСУ показали портфель та деякі артефакти з бойової машини армії РФ та з особистих речей її екіпажу.

«Зверніть увагу на описи документів, які вкотре доводять, що “іхтамнети” є військовослужбовцями РФ і загарбник має заздалегідь підготовлений план. Вони не заблудилися! Вони свідомо прийшли на нашу землю для того, щоб вбивати, палити та зазнавати втрат«, — пишуть військові.

  • Судячи з записів, на початку наступальної операції цей екіпаж з території РФ перекинули на територію тимчасово окупованого Криму по Керчинському мосту у складі підрозділів 42-ї та 19-ї дивізії.
  • За даними ЗСУ, 42-а дивізія дислокується в Чечні, а 19-та у Владикавказі та північній Осетії.
  • Проаналізувавши зброю, можна дійти висновку, що військовослужбовець, якому вона належала, попередньо дуже активно приймав участь в бойових діях на території Чечні та на території Грузії в 2008-му році. Скоріш за все користувався нею і на заходах бойової підготовки.
  • Комплект документів, який знаходився в командирській сумці свідчить про те, що противник чітко розумів хто він такий та які в нього бойові задачі.
  • Відповідно до записів, 70-й та 71-й полк 42-ї дивізії готувався до активних наступальних дій. Кожен солдат мав чітко визначені завдання по захопленню території нашої країни.
  • Наявність медичної книжки у військовослужбовців дає підстави вважати, що військові РФ не збиралися швидко повертатися до Росії. Це свідчить про те, що вони збиралися лишитися тут на постійній основі.
  • Документи саме цього окупанта говорять про те, що він приймав участь у Армянсько-Азербайджанскій війні.
  • Можемо констатувати, що кожен окупант, який зараз перебуває на території України, має при собі комплект документів прихованого управління військами, які забезпечують йому можливість керувати особистим складом під час ведення бойових дій.

Читайте також:

Запорізька АЕС перебуває під контролем окупантів: яка зараз ситуація в Енергодарі

У Запорізькій області окупанти обстріляли машину швидкої допомоги, що везла медикаменти до Мелітополя

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0