USD: EUR:
... в Запорожье
Як вибрати колір чоловічих кросівок?

Як вибрати колір чоловічих кросівок?

Останнім часом кросівки стали самим універсальним взуттям на думку багатьох снікерхедів. Незважаючи на свою неймовірну зручність, вони до того ж ще й максимально технологічні, адже захищають ногу від багатьох зовнішніх впливів. З огляду на це, немає сумнівів, що снікери є найкращим взуттям за багато століть. Однак, важливим питанням все ж таки залишається колірна гамма того чи іншого продукту. Сьогодні фахівці HypeSneakersShop приготували для Вас розбір актуальних кольорів, які точно підійдуть кожному.

Найактуальнішим відтінком на всі часи виступає чорний і коричневий. Це, мабуть, самий безпрограшний варіант для чоловічого гардеробу. Таке взуття ефектно виглядає з брюками, джинсами і будь-яким іншим одягом. Таке поєднання ідеально підійде для будь-якого роду офіційних заходів, робота в офісі, а також ділові переговори. У всіх інших ситуаціях, можна імпровізувати і віддавати перевагу бордово-коричневому, синьому, рудому, а може навіть і білому кольору. Що ж стосується коричневого кольору він допоможе створити індивідуальний і неповторний образ без особливих зусиль. Головне пам’ятати про те, що чим світліше тон, тим неформальніше може стати Ваш образ.

Хотілося б відзначити, що незважаючи на класику, світ спорту завжди відходить від звичайних канонів моди, і завжди підносить щось зовсім інше. Наприклад, зараз на піку популярності знаходяться яскраві теплі тони, такі як: кораловий, неоново червоний, жовтий, прозоро рожевий. Ви подумаєте, що такі рішення абсолютно не підходять для чоловічого гардеробу, проте це не зовсім так.

Тепер поговоримо про білий колір — один з найбільш універсальних, ну після чорного звичайно. Однак його слабкою стороною є те, що він підкреслює спортивну стилістику образу. З іншого боку, цю слабкість можна спокійно зробити своїм +, адже спорт-шик зараз як-ніяк на піку популярності. Ще одним універсальним рішенням стануть нюдові відтінки: сірі, оливкові і інші.

Головне, при виборі тієї чи іншої пари, варто пам’ятати про гармонію загального образу. Наприклад, якщо одяг лайтовий, ви можете спокійно одягати кросівки з акцентом і не паритися про те, що будете виглядати безглуздо. Або навпаки, якщо образ в цілому яскравий, подумайте про те, що слід надіти постільне і універсальне. Все максимально просто і легко.

0