USD: EUR:
... в Запорожье
Як вибрати фронтальний навантажувач?

Як вибрати фронтальний навантажувач?

Фронтальний навантажувач – спеціальна техніка, яку використовують для завантаження та розвантаження різноманітних матеріалів, землерийних робіт та транспортування засобів, призначених для будівництва. На перший погляд, це звичайний трактор, на який встановлено піднімний механізм.

Такою технікою можна скористатись як у будівництві, так і в житлово-комунальній сфері, а також під час видобутку корисних копалин і в інших галузях. Саме так використовують фронтальний навантажувач Shantui, який можна придбати за посиланням https://alfatech.com.ua/ua/catalog/pogruzchiki/frontalnye_pogruzchiki.

Класифікація фронтальних навантажувачів

Перед тим, як вибрати фронтальні навантажувачі, потрібно ознайомитися з їх видами, які в достатній кількості представлені в інтернет-магазині https://alfatech.com.ua/ua. Такі пристрої відрізняються за багатьма характеристиками. За типом захоплення вантажу ця техніка ділиться на:

  • вилочні;
  • кошові.

У перших є вила, якими вони захоплюють потрібний вантаж. Ці машини можна використовувати для того, щоб рухати вантаж, який розташований на палетах.

Ковшові переміщують вантаж за допомогою ковша – таку спецтехніку можна використовувати для того, щоб вантажити та розвантажувати будівельні сипучі матеріали та виконувати земельні роботи.

Також фронтальні навантажувачі можна поділити за типом двигуна на:

  • електричні;
  • газові;
  • бензинові;
  • дизельні.

Сьогодні найчастіше використовуються машини з дизельними та бензиновими ДВЗ. На них працюють або на вулиці, або в приміщеннях із хорошою вентиляцією. Електричними видами можна скористатись у закритому приміщенні, вони тихі та екологічні.

Особливості вибору техніки

Щоб правильно вибрати фронтальний навантажувач, потрібно дотримуватись деяких правил. Спочатку треба звернути увагу на масу устаткування та спосіб підйому предметів. Далі треба вивчити матеріал, котрий буде поміщений до конструкції. Також не буде зайвим пізнати усю загальну вагу всіх компонентів пристрою.

Досвідчені власники радять звертати увагу на висоту підйому ковша. У багатьох машин він різний та має різне призначення. Щоб прибирати сіно, потрібно мати стрілу, яка витягнута вперед. Це робиться, щоб мати змогу складати тюки в купу.

Щоб переміщати сипучі матеріали, потрібен пристрій із великою «рукою», але за рахунок цього збільшується навантаження на саму машину.

Фронтальний навантажувач Shantui від центра спецтехніки «Альфатех»

Shantui SL30W – це фронтальний навантажувач колісного типу, який має попит в Україні шляхом багатофункціональності і який можна придбати в інтернет-магазині https://alfatech.com.ua/ua/catalog/pogruzchiki/frontalnye_pogruzchiki/brand-is-Shantui. Його використовують в багатьох галузях – від ЖКГ до будівництва.

До загальних параметрів Shantui SL30W слід віднести:

  • експлуатаційну вагу, що складає 10,5 т;
  • максимальну висоту розвантаження при подовженій стрілі – 3057 мм, при довгій – 3200 мм;
  • дальність розвантаження при подовженій стрілі складає 906 міліметрів, при довгій цей показник досягає 886 мм;
  • максимальне зусилля копання досягає 96 кН;
  • потужність двигуна складає 125 кінських сил.

Shantui SL30W радять купувати для того, щоб здійснювати вантажно-розвантажувальні роботи, а також операції з транспортування матеріалів.

0