USD: EUR:
... в Запорожье
Возле Мелитополя продолжаются бои, колонны россиян остановились на полпути в Бердянск: глава Запорожской области рассказал о ситуации в регионе

Возле Мелитополя продолжаются бои, колонны россиян остановились на полпути в Бердянск: глава Запорожской области рассказал о ситуации в регионе

Мелитополь находится в окружении, рядом с городом продолжаются бои.

Об этом в своем обращении сообщил руководитель Запорожской области, руководитель Запорожской областной военной администрации Александр Старух.

«Я сьогодні неодноразово говорив с керівниками Мелітополя, Енергодара та Бердянська. Мелітополь знаходиться в оточенні. Спочатку, як ви знаєте, зайшли російські війська, а потім вони були відбиті українськими частинами. На даний момент відбувається напівоточення російських військ. Поруч з містом ідуть бої, – рассказал глава области. – Безпосередньо в місті зайшли невеличкі групи російських агресорів, які намагаються пооб’єктно захоплювати критичну інфраструктуру міста».

За словами керівника адміністрації, основна колона російських окупантів обійшла Мелітополь з півдня і на пів дорозі до Бердянску зупинилася і стоїть у полі. Наразі, на щастя, окупаційні війська не досягли Бердянська, і навіть, Приморська. Там українська влада, – сообщил Старух. – Щодо Енергодару  там оголошені сирени, безпосередньо була загроза удара по місту. Поки найбільш піддаються агресії південні наші території. Літаки бомбардували наші об’єкти. На більшості області ситуація контрольована нашою владою, знаходяться наші війська сформовані теробороною, які виконують завдання за призначенням».

В Мелитополе в результате обстрелов погиб человек: повреждено более 10 частных домов


Читайте также:

В Запорожской области зафиксировали колонну российской военной техники: она остановилась в поле перед Приморском

Получайте новости быстрее с пoмoщью нaшегo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Пoдписывaйтесь нa «Первый Зaпoрoжский» в Instagram!

0