USD: EUR:
... в Запорожье
Відомий телеведучий та блогер зняв фільм про прифронтове Запоріжжя, – ВІДЕО

Відомий телеведучий та блогер зняв фільм про прифронтове Запоріжжя, – ВІДЕО

Найвідоміший Зе Интервьюер країни, телеведучий та блогер Анатолій Анатоліч підготував спеціальний міні-фільм з прифронтового міста Запоріжжя.

«Запоріжжя приймає переселенців, забезпечує військових, працює на економіку України. Місто зі сталевими яйцями!», – так Анатолій Анатоліч каже про наше рідне Запоріжжя.

У своєму фільмі відомий українець дав відповіді на такі запитання:

  • Чи готове Запоріжжя до оборони і які настрої у захисників Запоріжжя?
  • Як Запоріжжя приймає переселенців і стало прихистком для маріупольців?
  • Як Запоріжжя волонтерить і допомагає?
  • Як в умовах війни працює «Запоріжсталь»?

Анатолій Анатоліч поспілкувався з українськими військовими, які боронять рубежі Запорізької області, і побачив, як вони на навчальному полігоні готуються до зустрічі з ворогом.

Під час візиту до Запоріжжя відомий блогер та телеведучий зустрівся з генеральним директором «Запоріжсталі» Олександром Мироненком. Промисловець розповів, як комбінат в умовах воєнного часу активно допомагає українським військовим, а також виробляє і купляє необхідну амуніцію для наших бійців.

Також «Зе Интервьюер» побував у логістичному волонтерському хабі на базі «Запоріжсталі», де волонтери-співробітники підприємства щоденно формують життєво необхідні продуктові набори. Анатолій Анатоліч оцінив масштаби допомоги та поспілкувався з волонтерами, які з першого дня війни працюють тут.

Від початку російського повномасштабного вторгнення близько 400 тисяч українців виїхали із захоплених територій через Запоріжжя. Величезна кількість цих людей – це жителі Маріуполя. Багатьом переселенцям з Маріуполя Група Метінвест Ріната Ахметова та Вадима Новинського допомогла знайти комфортний прихисток у Запоріжжі і забезпечує їх усім необхідним. Анатолій Анатоліч поспілкувався з двома родинами, які пережили жахіття війни у блокадному Маріуполі і завдяки допомозі Метінвест тепер проживають у Запоріжжі. У найближчому майбутньому блогер опублікує окремі розширені відеоінтерв’ю з цими людьми.  

На завершення «Зе Интервьюер» познайомився з генеральним директором Національного заповідника «Хортиця» Максимом Остапенком, який після повномасштабного російського вторгнення вступив до лав ЗСУ. Відомий запорожець розповів про історичне значення Запоріжжя та згадав, як у 2014 році патріотично налаштовані містяни відстояли місто і не дали сепаратистам створити тут так звану «ЗНР».

Спеціальний випуск Зе Интервьюер «Запоріжжя. Як живе прифронтове місто? – дивіться нижче:


Читайте також:

Відомий український спортсмен передав військовим медикам якісну амуніцію від Групи Метінвест

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0