USD: EUR:
... в Запорожье
В Запорожье ситуация с COVID-19 развивается по итальянскому сценарию, – глава ОГА

В Запорожье ситуация с COVID-19 развивается по итальянскому сценарию, – глава ОГА

В Запорожье ситуация с коронавирусом развивается по итальянскому сценарию.

Об этом рассказал председатель Запорожской облгосадминистрации Александр Старух.

Как уже писал «Первый Запорожский», с пятницы, 9 апреля, на территории нашей области вводят «красный» уровень эпидемической опасности распространения COVID-19.

«По трьом основним показникам ми перевищуємо ситуацію. Якщо ви подивитеся інформацію по захворюваності, побачите, що ми в обланому центрі зараз йдемо по найгіршому італійському сценарію. З киснем все нормально. «Запоріжсталь» та Запорізька АЕС отримали ліцензію на виробництво кисню, місця у медзакладах додаються. Питання – чи вистачить лікарів, – поделился руководитель области. – Я розумію, що люди, може, вже втомилися від цих обмежувальних заходів. Але іншого виходу немає. Як каже наш начальник облздраву, коли у нього виникають дискусії, він задав простое питання – чи ви бачили людину, яка помирає від ковіду, Як перебуває у свідомості, але задихається від нестачі кисню?».

По словам Старуха, в Запорожье три четверти коек заполнены, в некоторых больницах до 100%.

«Тому  необхідно вводити додаткові жорстві обмежувальні заходи. Ми бачимо що локдауни давали свій результат. На даний момент ми, як обласна влада, провели комісію по техногенній безпеці та надзвичайним ситуаціям і рекомендували всім територіям посилити обмежувальні заходи. Нагадаю, після змін і рішень уряду  керівника на місцях несуть персональну відповідальність», – рассказал глава ОГА.

В Запорожье на Хортице из-за постоянного протекания крыши разрушается здание музея истории казачества: как он сейчас выглядит внутри, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Запорожский «Завод полупроводников» продали на аукционе за 140 миллионов гривен, – ФОТО


Читайте также:

Запорожскую область с рабочим визитом посетит министр развития громад и территорий

Пoлучaйте нoвoсти быстрее с пoмoщью нaшегo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Пoдписывaйтесь нa «Первый Зaпoрoжский» в Instagram!

0