USD: EUR:
... в Запорожье
У Запорізькій області стартував набір добровольців у бригади «Гвардії Наступу»

У Запорізькій області стартував набір добровольців у бригади «Гвардії Наступу»

У Запорізькій області стартувала національна кампанія «Гвардія Наступу».

Про це повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація.

Запоріжжя долучається до ініціативи Міністерства внутрішніх справ України, яке оголосило формування додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Разом з досвідченими військовими добровольці звільнятимуть Україну після проходження інтенсивного навчання та надходження сучасної зброї.

«Головне бажання українців цього року – Перемога. Завдяки зусиллям нашого Президента на міжнародній арені Україна посилює свої спроможності. Різниця між російськими силами та українцями у тому, що у нас так багато добровольців, людей, які воліють повернутись до нормального мирного життя, хочуть якнайшвидше звільнити нашу землю від загарбників, захистити свої родини і, зрештою, прагнуть помсти за вбитих загарбниками рідних та близьких людей. Аби посилити українські сили оборони саме у наступальних діях зі звільнення усіх окупованих територій високомотивованими воїнами, держава розпочинає національну кампанію з рекрутингу», – зазначив перший заступник голови обласної державної адміністрації Геннадій Тімченко.

«Буревій», «Червона Калина», «Кара-Даг», «Рубіж», «Спартан», «Азов», «Лють», «Сталевий Кордон» – всього буде сформовано вісім бригад з добровольців, яких будуть навчати найкращі фахівці з бойовим досвідом.

Формування добровольчих бригад вже розпочалося. Кістяк нових бригад складається із офіцерів та  військовослужбовців, які мають величезний бойовий досвід, та проявили себе найкращим чином на різних ділянках фронту. Долучитися до лав майбутніх визволителів можна у ЦНАП, де пропонують обрати бригаду, відповідно до мотивації та поглядів.

Також можливо залишити свою заявку на сайті https://storm.mvs.gov.ua/.  

Створення добровольчих батальйонів – не є частиною мобілізації. Кампанія спрямована на суто добровільний набір на службу за контрактом. Усі силові відомства пліч-о-пліч відстоюють цілісність держави.

На Запоріжжі Сили оборони знищили російський склад боєприпасів, – ВІДЕО


Читайте також:

«Енергоатом» гарантує додаткові премії всім атомникам Запорізької АЕС, які не підписали угоди з «Росатомом»

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0