USD: EUR:
... в Запорожье
У Запоріжжі на Хортиці з’явиться резиденція Святого Миколая: як вона виглядає, – ФОТОРЕПОРТАЖ

У Запоріжжі на Хортиці з’явиться резиденція Святого Миколая: як вона виглядає, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Цього року у Запоріжжі на Хортиці на оновленій площі «Козацьке коло» з’явиться резиденція Святого Миколая.

Про це повідомляє «Перший Запорізький».

«Козацьке коло» прикрасили ілюмінацією та гірляндами, а також встановили новорічну ялинку та будиночок Святого Миколая. На площі у вихідні та святкові дні працюватиме сцена, фотозони, сувенірний ярмарок та фуд-корти.

«Дуже важливо заохочувати жителів Запоріжжя та туристів відвідувати Хортицю не лише влітку, а й взимку. Тому цього року ми вирішили для святкування новорічних свят використати  нашу оновлену локацію – «Козацьке коло». Ви вже бачите, як тут все оформлено. Таким гарним це місце ще ніколи не було. Все зроблено для того, щоб батьки з дітьми могли приїхати сюди і відпочити», – розповів голова Запорізької області Олександр Старух.

Святкова програма буде організована у вихідні – з 12 до 18 години. Для зручності людей міська влада організує додатковий громадський транспорт.

«Нам потрібно, щоб свята були комфортними для мешканців Запоріжжя. Саме тому буде працювати додатковий громадський транспорт. Автобуси будуть їхати від проспекту Металургів кожні 10 хвилин – з 12 до 21 години – у вихідні та святкові дні. Окрім того, як зазвичай, буде працювати тролейбус №1, – розповів виконуючий міського голови, секретар міськради Анатолій Куртєв.

Новорічне містечко на цій локації працюватиме з 17 грудня до 16 січня.

«Це буде інтерактивна локація, на яку буде дуже добре приїхати з усією своєю родиною та класно провести тут день або вечір. З 12 до 14 на великому екрані будуть показувати казки та мультфільми. З 14 на святкові сцені будуть виступи запорізьких театрів, а також фіналістів шоу «Голос країни». Будемо максимально залучати глядачів до розваг з аніматорами, які будуть ходити на площі поміж людей. Все буде інтерактивно. У резиденції Святого Миколая діти зможуть поспілкуватися та зробити фото з чарівником, а біля його будиночку – написати та передати йому листа. Окрім цього, на площі буде святкова дискотека для дітей, прогулянки на конях, а також фуд-корти з великою кількістю дитячої їжі», –  розповів радник директора комунального закладу «Перлина Хортиці», яка займається організацією роботи локації, Руслан Тупилко.

Як зазначають організатори свята, у новорічну ніч святкова локація на «Козацькому колі» працювати не буде. У ніч на 1 січня усіх жителів Запоріжжя запрошують на каскад фонтанів «Райдуга».

Нагадаємо, святкування на Хортиці спільно організовує міська та обласна влада. Партнером створення локації є «Запоріжсталь» Групи Метінвест.

Нагадаємо, цього року у нашому місті працюватиме одразу декілька яскравих та цікавих новорічних локацій. Наприклад, на «Райдузі» вперше запрацює ковзанка, а на Хортиці з’явиться резиденція Святого Миколая. Де цього року можна зустрічати Новий рік у Запоріжжі та що там можна буде побачити – читайте у великому огляді.

Запорізька Хортиця стала номінантом премії Ukraine Tourism Awards, як один з кращих інклюзивних туристичних об’єктів


Читайте також:

Арт-об’єкт на запорізькій Хортиці надихнув відомого українського художника на проведення фестивалю сучасного мистецтва

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0