USD: EUR:
... в Запорожье
У ДФС прокоментували звільнення керівника запорізької податкової служби

У ДФС прокоментували звільнення керівника запорізької податкової служби

Сьогодні, 9 листопада, запорізькі ЗМІ поширили інформацію щодо звільнення з посади кeрівника Дeржавної фіксальної служби у Запорізькій області Олексія Кавиліна.

Відділ комунікацій ГУ ДФС у Запорізькій області прокоментував начебто звільнення Олексія Кавиліна з посади та повідомив, що наразі він знаходиться у відрядженні.

— Шановні колеги, звертаємо вашу увагу на те, що Олексій Анатолійович Кавилін обіймає посаду начальника Головного управління ДФС у Запорізькій області. Наразі він знаходиться у відрядженні. Наказом Державної фіскальної служби України на нього покладено виконання обов’язків начальника Головного управління ДФС у Київській області, — говориться в повідомленні.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

P.S. Сьогодні в Україні святкують День української мови та писемності. Сайт «Перший Запорізький» долучається до святкування і підтримує флеш-моб щодо використання української мови у своєму виданні.

14

0