USD: EUR:
... в Запорожье
Справжня італійська піца від ресторану Monopizza в Чернівцях

Справжня італійська піца від ресторану Monopizza в Чернівцях

Перша у світі піцерія з’явилася у Неаполі ще у 18 столітті. Нині у місті діє асоціація справжньої піци. Крім правил приготування, організація атестує піцерії, які працюють за стандартами якості. Сьогодні замовити справжню «Маргариту» чи «Салямі» можна і в Чернівцях – тільки в спеціалізованому на італійській кухні закладі. Один з найкращих – ресторан мережі Monopizza https://chernivtsi.monopizza.com.ua.

Справжні компоненти у Monopizza

Впізнати справжню піцу, створену за традиційним рецептом, дуже просто. Для приготування страви італійці використовують цільнозернове борошно вищого гатунку з високим вмістом білку, натуральні дріжджі (закваску), оливкову олію та воду. Замішуючи такі прості, на перший погляд, інгредієнти, піцайоло створюють тонкі повітряні коржі з хрусткими бортиками. 

Головний компонент у начинці неаполітанської піци — моцарела. Саме тому її і називають сиром піцайоло. Деякі заклади з метою економії замінюють інгредієнт іншими, більш дешевими сортами, що шкодить якості страви. 

Особливості приготування піци в мережі Monopizza

«Монопіца» дотримується всіх стандартів традиційної технології. В ресторані мережі для замісу тіста використовують крафтове борошно та натуральну закваску, що добавляє страві користі. 

Процес випікання автоматизований, саме тому якість продукції тут на високому рівні. Піца завжди виходить рівномірно пропеченою, без підгорілих бортиків. Крім того, конвеєрні печі, що встановлено на кухнях закладів мережі, дозволяють отримати готову страву через 7-10 хвилин з моменту замовлення. 

Завдяки швидкості та якості роботи Monopizza встигла отримати довіру клієнтів по всій Україні. 

Асортимент Monopizza

Картинки пицца (30 фото) • Прикольные картинки и позитив

«Монопіца» — ресторан з широким асортиментом страв. Шанувальники традиційної італійської кухні оцінять «Пепероні», «Маргариту», «4 сезони», любителі м’яса — «Фермерську», «Козацьку», «З куркою та грибами», а гурманів чекають оригінальні італійські поєднання: з прошутто та грушею, тунцем і маринованим цукіні та ін. Всього в меню представлені близько 20 видів основної страви, а також закуски, салати, десерти і безалкогольні напої. Для замовлення достатньо зайти на сайт закладу або в мобільний додаток, вибрати піцу за уподобанням, вказати адресу та спосіб оплати (онлайн, готівкою або карткою при отриманні у кур’єра). Час очікування становить від 15 до 30 хвилин для центральних районів і трохи менше 1 години — на околицях та передмісті. Ви можете зробити попереднє замовлення страви на певний час, а також забрати його самостійно.

0