USD: EUR:
... в Запорожье
Пріоритет

Пріоритет "Метінвесту" – підвищення ефективності підприємств групи, – операційний директор

Пріоритетом гірничо-металургійної групи «Метінвест» є підвищення ефективності роботи підприємств групи, координація мілітарної ініціативи «Сталевий Фронт Ріната Ахметова».

Про це повідомив операційний директор «Метінвесту» Олександр Мироненко.

«Починаємо рік із чіткими планами та сміливими цілями: вистояти, перемогти та розвиватися разом із країною. Тепер команда операційної дирекції «Метінвесту» посилена потужними фахівцями. Керівництво комбінатом «Запоріжсталь» впевнено довіряю Роману Слободянюку. Бажаю йому успіхів та звершень на новій посаді», – написав топменеджер на своїй сторінці у соцмережі.

Він також зазначив, що нові завдання та виклики чекають і на нього.

«Як операційний директор «Метінвесту» продовжую працювати далі. У пріоритеті – підвищення ефективності роботи підприємств групи та координація мілітарної ініціативи «Сталевий Фронт» щодо надання допомоги українським захисникам. Вистоїмо та переможемо», – резюмував Мироненко.

Як повідомлялося, Мироненко, який очолював за сумісництвом «Запоріжсталь», з 1 січня 2023 року продовжує роботу як операційний директор «Метінвесту». В.о. генерального директора меткомбінату «Запоріжсталь» призначено Слободянюка, до цього – директора з виробництва операційної дирекції групи «Метінвест».

«Метінвест» є вертикально інтегрованою групою з видобувних та металургійних підприємств. Його підприємства розташовані в Україні – у Донецькій, Луганській, Запорізькій та Дніпропетровській областях, у країнах Європи.

Основними акціонерами холдингу є група «СКМ» (71,24%) та «Смарт-холдинг» (23,76%), які спільно управляють ним.

ТОВ «Метінвест Холдинг» – керуюча компанія групи «Метінвест».

Комбінат «Запоріжсталь» очолив новий генеральний директор Роман Слободянюк


Читайте також:

«Запоріжсталь» Метінвесту передав Запоріжжю бронежилети та каски для комунальних служб, які займаються ліквідацією наслідків ракетних ударів, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0