USD: EUR:
... в Запорожье
Новий прокурор області вкотре пожалівся на нерадивих підлеглих

Новий прокурор області вкотре пожалівся на нерадивих підлеглих

Керівник Запорізької обласної прокуратури Валерій Романов під час сьогоднішнього брифінгу повідомов, що робота обласної прокуратури є незадовільною. І його підлеглі працюють недостатньо якісно.

— На сьогодні досі 22 справи залишаються не розкритими. Тільки дві гучні справи розкрили в останні місяці. Це подвійне вбивство в селі Костянтинівка Мелітопольського району і стрілянина в Мелітополі за участю осіб кавказької національності, — зазначив Романов.

Також облпрокурор не залишив без уваги і довготривалу справу, що стосується розгону запорізького Майдану 26 січня 2016 року. У справі фігурує правоохоронець Ігорь Мурашко, який перевищив свої службові повноваження і знущався над затриманими майданівцями.

— Ще не завершено справу з Мурашко з Комунарівського відділу, — повідомив Романов. — Тоді він ставив на коліна мітингувальників. До сих пір нічого не зроблено в цій справі. Допитано тільки три людини.

У зв’язку з призначеням нового керівника слідчого управління Сергія Булавіна у прокуратурі зазначають, що вони зроблять все можливе, аби винні особи незалежно від займаних посад — слідчі, процесуальні керівники прокуратури та судді, які виносили незаконні рішення, отримали підозру.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

P.S. Сьогодні в Україні святкують День української мови та писемності. Сайт «Перший Запорізький» долучається до святкування і підтримує флеш-моб щодо використання української мови у своєму виданні.

 

0