USD: EUR:
... в Запорожье
Друк етикеток та наклейок від поліграфії DPI.UA

Друк етикеток та наклейок від поліграфії DPI.UA

Етикетки, наклейки, стікери – як їх не назви, та їх популярність при цьому не зміниться, адже це так зручно! Наклейки на пакети чи коробку – дешевий та головне не менш естетичний варіант пакування вашого товару. Етикетки на скляну тару чи пластикову упаковку з детальним описом товару та інструкцією, стікери для скетч буків та планерів, інформативні наклейки про акції, тощо – можливостей та способів застосування етикеток та наклейок безліч, і друкарня DPI.UA вам запропонує безліч варіантів.

А що варте різноманіття форм, представлених поліграфією! Унікальна форма, розмір та вдалий дизайн він нашої друкарні забезпечать максимальну функціональність, легкість сприйняття та невимушену інформативність. Більш того, етикетка чи наклейка від DPI.UA стане заключним штрихом в оформленні вашої продукції, саме тією «вишенькою на торті».

Поліграфія DPI.UA друкує наклейки на самоклеючому папері, білій та прозорій плівці. Додатковим бонусом може бути плотерна надсічка, ламінація матова чи глянцева, покриття УФ лаком.

Залежно від призначення менеджер підбере найкращий варіант матеріалу та покриття, щоб етикетка якнайкраще виконувала свої функції – рекламувати продукцію, інформувати про товар чи служити елементом декору та привертати увагу покупця.

Зручний інтерфейс сайту поліграфії DPI.UA забезпечить максимально комфортне та оперативне оформлення вашого замовлення. Компанія подбала про те, щоб обслуговування було зручним – достатньо кілька хвилин, щоб залишити заявку на сайті DPI.UA. Вибравши вид та розмір паперу, тип друку (повнокольоровий односторонній чи чорно-білий односторонній), кількість продукції, замовник одразу отримує інформацію про вартість готової продукції. За потреби є можливість отримати тестовий зразок, який спеціалісти попередньо підготують для вас. Якщо у вас є розроблений макет наклейки, то при оформленні замовлення, можна завантажити власний файл.

Типографія цінує ваш час та уважно відноситься до кожного замовника, оперативно та якісно виконуючи роботу.

Заходьте або телефонуйте:
Типографія DPI.UA
м. Запоріжжя, вул. Незалежної України, 47
+38 097 202 03 14

0