USD: EUR:
... в Запорожье

Додатковий корм для собак маленьких порід DentaLife

Якщо вірити статистиці, 80% собак малих порід, чий вік більше трьох років, мають різні захворювання ротової порожнини та зубів. Мало хто хоче, щоб його улюбленець страждав від зубного болю. Щоб вірний вихованець мав завжди гарне самопочуття та міг прожити здорове життя, варто турбуватися про його зуби. Допоможе у цьому додатковий корм для маленьких собак, який є відмінною профілактикою пародонтиту – найпоширенішого захворювання зубів у песиків.

Спеціальний корм DentalLife сприяє очищенню зубів від нальоту, завдяки чому досягається захист від пародонтозу, зубного каменю та неприємного запаху з пащі. Через те, що у маленьких собак невеликі щелепи, хазяїну може бути важно проводити гігієнічні процедури самостійно. Але песик може самостійно чистити свої зуби, куштуючи смачні палички продуманої форми та розміру. Навіть дуже важкодоступні зуби такий корм здатен якісно очистити від нальоту.

Як корм DentalLife допомагає собаці чистити зуби

Профілактика проти зубного каменю за допомогою DentalLife – це водночас смачно та корисно. Сухий корм для чищення зубів у вигляді невеликих паличок підходить для щоденного вживання. Через те, що палички мають спеціальну форму з ребрами, при розгризувані вони достають до самих важкодоступних місць ротової порожнини. Крихка пориста структура такого корму механічно зчищає наліт з зубів й завдяки своїй м’якості не травмує чутливі ясна. Такий корм стане відмінним доповненням до щоденного раціону вашого песика. У складі паличок лише корисні складові без додавання цукру, штучних підсилювачів смаку та консервантів.

Переваги корму для чищення зубів DentalLife

  • Вміст корисної клітковини та цільних злаків;
  • Натуральні інгредієнти, що підходять для собак з чутливим травленням;
  • Низький вміст жирів;
  • Вітамін D та кальцій у складі для здоров’я та міцності кісток;
  • Пориста текстура для комфортного жування;
  • Ефективне очищення важкодоступних зубів;
  • Спеціальна форма для природного механічного очищення зубів від нальоту;
  • Продумана форма випуску для щоденного частування улюбленця;
  • Якісне усунення неприємного запаху з пащі;
  • Доведена ефективність у якості профілактики пародонтозу.

Однієї палички на день буде достатньо для будь-якої малої собаки вагою до 12 кг. Хазяїн повинен простежити, щоб песик добре розгризавав паличку, не проковтував її відразу, гриз її з кожної сторони щелепи. Також варто пам’ятати, що додатковий сухий корм не є повноцінною заміною чищенню зубів.

0