Первый запорожский

Для навчання дошкільнят серія Дивосвіт Федієнко Василь ВД «Школа»

Зазвичай перед батьками постають питання про те, який зошит для дитини дошкільного віку краще купити; чи не заскладні завдання та вправи, наскільки корисна та актуальна інформація, як займатися з маленьким учнем, який обсяг та час заняття будуть оптимальними тощо. Видавництво «Школа» має великий вибір прописів та робочих зошитів для навчання математики, письма, читання, з розвитку памяті, уваги, мислення, креативності та ін. Вони мають маркування з віком дитини, поради, щоб виконання завдань було більш зрозумілим і доступним не лише в освітніх закладах, а й вдома.

Де придбати всю серію робочих зошитів «Дивосвіт»

Ціна, яку батьки мають сплатити за майбутній успіх своїх дітей, насправді невисока: проведений разом час, щоденне спілкування, обговорення дивовижних відкритів дошколярика, згодом успіхи або невдачі в школі. Розпочати заняття з 4+ років (відповідно до рекомендації методистів) можна із робочими зошитами «Дивоствіт». У виданнях серії закладено принцип інтегрованого навчання, тож систематичне опанування нових відомостей з різних наук допоможете малюку поступово засвоїти матеріал в легкий спосіб.

Домашні заняття за сучасними професійно укладеними зошитами від видавництва «Школа» стануть незамінним помічником в підготовці до школи. Українська мова посібників здебільшого має вирішальне значення під час знайомства з математичними, лінгвістичними поняттями, вивчення явищ природи тощо, тому що згодом буде непросто адаптуватися до термінології, якщо та спочатку була засвоєна російською.

Чого навчають зошити «Дивоствіт»

У сучасному світі важливо вчасно й обережно наповнювати малюків загальними та спеціальними знаннями. Дитячі дошкільні навчальні заклади турбуються про всебічний повноцінний розвиток малечі й контролюють відповідність необхідного обсягу знань згідно з віковими особливостями. Однак, якщо у батьків є така можливість, спільні заняття з дітьми вдома в атмосфері спокою та затишку будуть вельми корисними. Видавництво «Школа» пропонує зошити «Дивосвіт» з вправами для розвитку дітей віком від 4 та від 5 років:

  1. «Вивчаємо літери»
  2. «Мовлення дитини»
  3. «Математика та логіка»
  4. «Підготовка руки до письма»
  5. «Пам’ять, увага та мислення»
  6. «Природне довкілля»
  7. «Дитина і суспільство»

Завдання посібників («Дивосвіт» Федієнко В.) відповідають Базовому компоненту дошкільної освіти в Україні, а отже враховують особливості сприймання дитиною дошкільного віку навчального матеріалу.

Учень дізнається, як правильно тримати руку під час написання букв та графічних символів у письмових вправах, розумітиме певні суспільні норми та правила, закони природи, почне з повагою ставитися до дорослих, берегтиме довкілля та ін. Логіка та пам’ять маляти, розвинуті в дошкільному віці, полегшать сприймання й запам’ятовування вивченого в шкільні роки.

Придбати цю та інші серії для навчання ви можете в офіційному інтернет-магазині Видавничого дому «Школа». Щоб стежити за періодичними акціями, коли ціни на товари знижені, підписуйтесь на новини сайту. Доставка в межах України здійснюється коштом видавництва при замовленні від 400 грн.