USD: EUR:
... в Запорожье
5 простих і смачних рецептів лаваша з начинкою

5 простих і смачних рецептів лаваша з начинкою

Звичайний листковий лаваш має великий попит серед господинь. Додаючи до нього різноманітну начинку, щоразу можна отримати універсальну смачну закуску. Якщо ви й досі не знаєте, що можна приготувати з лаваша, радимо занотувати 5 простих і неймовірно смачних рецептів.

Рулети з куркою й грибами

Дуже популярна начинка для лаваша. Ситна й готується просто. Обсмажте печериці з цибулею на пательні. Потім розгорніть лаваш, намажте його майонезом, рівномірно розподіліть по коржу гриби та подрібнені шматочки копченої курки. Потріть твердий сир, згорніть рулет і покладіть його на кілька годин в холодильник. Перед подачею наріжте шматочками.

Крабовий рулет

Смачним виходить лаваш з овочами та крабовими паличками. Для цієї начинки, крім паличок, потрібна кукурудза, капуста та майонез. Для свіжого смаку можна додати огірок або помідор. Великі продукти треба дрібно нарізати кубиками. Лаваш помазати майонезом та викласти на нього крабово-овочеву суміш. Все це покрити ще одним шаром майонезу і загорнути, дати настоятися, а перед подачею нарізати.

Святковий рулет з червоною рибою

Здивувати гостей на черговому застіллі допоможе рецепт з червоною рибою. Візьміть два листкових лаваші, 300 г сьомги, 250 г вершкового сиру, свіжий огірок та жменьку петрушки. Рибу та огірок наріжте соломкою, зелень подрібніть. Змажте лаваш сиром, покладіть на нього рибу й овочі, потрусіть зеленню, міцно згорніть. Через 15-20 хвилин рулет буде готовий.

Рибний рулет з лаваша

Смачними виходятьстрави з лаваша,якщо в начинку додати консервовану рибу. Візьміть шпроти або сардину, подрібніть їх виделкою, намажте лаваш майонезом. Додайте до риби подрібнене яйце й потертий плавлений сирок. Розподіліть масу і загорніть лаваш. Перед подачею наріжте шматочками.

Рулет с бринзою

Перемішайте сметану з дрібкою часнику та подрібненою зеленою цибулею, додайте сіль за смаком. Намажте цією сумішшю лаваш і розподіліть поверх нього бринзу та дрібно нарізаний кріп. Покладіть зверху ще один лаваш, повторіть дії. Згорніть рулет і дайте йому настоятися. Перед подачею наріжте.

Однак, якщо часу обмаль, то можна замовити лаваш із бринзою та зеленню вже готовий. Служба доставки «Шашлик Маркет» привезе вам смаколик протягом години.

0