USD: EUR:
... в Запорожье
Розгляд справи запоріжця, який у 2019 році облив дівчину окропом, перенесли

Розгляд справи запоріжця, який у 2019 році облив дівчину окропом, перенесли

Запорізький районний суд переніс розгляд справи чоловіка, через якого два роки тому до лікарні зі страшними опіками потрапила жінка.

Перенесення справи стався через хворобу підсудного, повідомляє Суспільне.Запоріжжя. Прокурор кваліфікує дії чоловіка, як замах на вбивство з особливою жорстокістю. Адвокат підсудного з таким твердженням не погоджується:

— Сторона захисту категорично не згодна з кваліфікацією. І всі докази і пояснення будуть надаватися в судових засіданнях. Те обвинувачення, яке йому висунули, воно, взагалі, не ґрунтується на матеріалах справи і вимогах Кримінального закону. Юридично дії Дмитра підлягають кваліфікації за статтею 122 Кримінального Кодексу України – нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

Нагадаємо, що у липні 2019 року до лікарні із опіками потрапила мешканка Запоріжжя, матір двох дітей, яку облив окропом її бойфренд. Тоді на її відновлення збирали гроші усім містом. Згодом, під час судового процесу, стало відомо, що жінка, повернулась до свого чоловіка, а підсудного випустили під заставу. До цього постраждала розповідала, що матір нападника їй погрожувала.


Читайте також:

Запорізькій заклад запрошує на «свято справжніх чоловіків»

В Запоріжжі призначили тимчасового перевізника на 81 маршрут, який потрапив у велику аварію

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0