USD: EUR:
... в Запорожье
Російські загарбники запустили на окупованій території Запорізької області регіональний пропагандистський телеканал

Російські загарбники запустили на окупованій території Запорізької області регіональний пропагандистський телеканал

З 1 серпня на окупованій території Запорізької області рашисти розпочали мовлення нового пропагандистського ресурсу – телеканалу «За!TV».

Про це повідомляють проросійські медіа.

Студію рашистського телеканалу відкрили у Мелітополі. На відкритті ресурсу був присутній головний колаборант Запорізької області, екс-нардеп Євген Балицький, його спільниця, псевдомер Мелітополя Галина Данильченко, а також віце-губернатор Севастополя Сергій Толмачов.

Найбільш ймовірно, пропагандистський телеканал відкрили на базі мелітопольського телеканалу «МТВ-плюс», який належить Балицькому. З перших днів окупації цей канал показував російське ТБ. За допомогою обладнання та телевежі загарбники розпочали трансляцію пропаганди.

Судячи з назви нового телеканалу – «За!TV», його головне завдання – поширювати проросійську пропаганду про «успіхи» окупантів на «звільненій території» та підготувати інформаційне підґрунтя для проведення псевдореферендуму про приєднання до російської федерації, які планують провести восени.

Нагадаємо, раніше у Мелітополі окупанти захопили медіахолдинг «МВ» та друкували пропагандистські агітки під його відомим брендом. Крім того, в окупованому Енергодарі загарбники увімкнули російське радіо. Це лише деякі з прикладів пропагандистської роботи окупантів.

На Запоріжжі окупанти шукають колаборантів для масовки на підтримку псевдореферендуму


Читайте також:

У Бердянську правоохоронці-зрадники обкрадали квартири колег та заселяли туди росіян

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0