USD: EUR:
... в Запорожье
Російські загарбники заборонили вільне пересування окупованою територію Запорізької області і запровадили нові «перепустки»

Російські загарбники заборонили вільне пересування окупованою територію Запорізької області і запровадили нові «перепустки»

На окупованій території Запорізької області рашисти заборонили вільне пересування між населеними пунктами.

Про це повідомляють пропагандистські проросійські ресурси.

Відтепер для переміщення захопленою територією Запорізької області потрібно звернутися до «комендатури» та отримати спеціальну «перепустку» на транспортні засоби. Наявність такого документа для безперешкодного переміщення буде обов’язковою, повідомляють окупанти.

Видача перепусток проводитиметься в окупаційних комендатурах Мелітополя, Бердянська, Токмака та Василівки. Для оформлення документа загарбники вимагають паспорт та документи на транспортний засіб.

«Як виглядає чергова хвиля терору наразі? Якщо ми раніше говорили про те, що неможливо евакуюватися з окупованої території. То з 1 січня вже неможливо переміщуватися між містами в тимчасовій окупації. Для цього потрібно також отримувати перепустки. Наприклад, щоб сьогодні поїхали в Мелітополь або Бердянськ, треба йти до комендатури, здавати свої персональні дані, дані про своє авто. І отримувати безглузду перепустку», – розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров.

Вимагають перепустки і не випускають з міст: на Запоріжжі рашисти обмежили пересування окупованою територією


Читайте також:

Рашисти вкотре обстріляли Пологівський та Василівський район: наслідки ворожої атаки, – ФОТО   

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0