USD: EUR:
... в Запорожье
Російські окупанти спровокували кадровий голод на Запорізькій АЕС: заманюють великим підвищенням та влаштовують пенсіонерів

Російські окупанти спровокували кадровий голод на Запорізькій АЕС: заманюють великим підвищенням та влаштовують пенсіонерів

Російські окупанти спровокували кадровий голод на Запорізькій АЕС і тепер нашвидкуруч шукають персонал для роботи на станції.

Про це повідомляє «Енергоатом».

Російські загарбники, які взяли в заручники найбільшу в Європі – Запорізьку – атомну електростанцію разом з її персоналом, докерувалися до того, що тепер там просто немає кому працювати. Не допоміг навіть набір за оголошенням, тож тепер загарбникам на ЗАЕС доводиться наймати на роботу колишніх атомників, які давно вийшли на пенсію.

«У спробах знайти кваліфікованих працівників-атомників, російські окупанти встановили своєрідний антирекорд, запропонувавши роботу 80-річній (!) пенсіонерці, – повідомляють в «Енергоатомі». – Як ще один спосіб «заманювання» персоналу загарбники використовують «кар’єрний ліфт». Тобто пропонують неабияке підвищення, як-от з прибиральників – в начальники. Втім, і це, російським ядерним терористам не дуже допомагає».

Через брак персоналу окупанти не можуть запустити хоча б один енергоблок ЗАЕС, і обладнання станції через порушення режимів експлуатації, недотримання температурного режиму та зупин енергоблоків продовжує деградувати.

«Фізична, ядерна та радіаційна безпека Запорізької АЕС і досі тримається на кваліфікованих атомниках України, котрі не погодилися на співпрацю з ворогом та відмовилися підписувати контракти із фейковим АО «Эксплуатирующая организация Запорожской АЭС», – зазначили в компанії. – «Енергоатом» вкотре закликає атомників не підписувати жодних контрактів із ворогом, щоб не стати прямими посібниками агресора та не зруйнувати власне майбутнє!

Нагадаємо, персонал Запорізької АЕС, який в умовах окупації продовжує зберігати вірність Україні, отримає всі обіцяні виплати – заробітну плату, винагороди за підсумками 2022 року та премії до Дня енергетика, а також додаткові премії у розмірі 50% посадового окладу/тарифної ставки.

На Запорізькій АЕС рашисти не допускають проукраїнських працівників на робочі місця, а колаборантам зменшили зарплатню


Читайте також:

В окупованому Енергодарі рашисти проводять фінансовий терор: «почистили» обмінники та виводять з обігу гривню

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0