USD: EUR:
... в Запорожье
Російські окупанти намагаються імітувати суттєве нарощування сил у Запорізькій області

Російські окупанти намагаються імітувати суттєве нарощування сил у Запорізькій області

На тимчасово окупованій території Запорізької області командування Збройних сил РФ продовжує здійснювати заходи спрямовані на створення уявлення щодо суттєвого нарощування своїх сил та засобів на південному напрямку.

Про це повідомляє Центр національного спротиву з посиланням на інформацією від осередків мережі руху опору.

Для цього росіяни залучають озброєння та військову техніку, а також суттєво збільшили активність у медіапросторі тимчасово окупованих територій. Зокрема, навколо Мелітополя спостерігається розосередження таборів для підготовки мобілізованих росіян, з облаштуванням матеріально-навчальної бази та залученням необхідних зразків озброєння та військової техніки.

«Водночас ключові канали поширення інформації на території тимчасово окупованої Запорізької області наповнюються наративами щодо успішного проведення чергового етапу бойового злагодження мобілізованих військовослужбовців та подальшого формування нових або доукомплектування діючих підрозділів армії РФ, які надалі будуть застосовані для проведення наступальних операцій на південному напрямку», – повідомляють у Центрі національного спротиву.

Водночас активно поширюється меседж про те, що контрнаступальна операція Сил оборони на Запорізькому напрямку стане фатальним кроком з боку вищого військово-політичного керівництва України.

Центр національного спротиву закликає місцеве населення на тимчасово окупованих територіях не піддаватися маніпуляціям ворога та продовжувати інформувати Сили оборони України про пересування та розміщення військової техніки та особового складу ворога.

У Запорізькій області ЗСУ знищили російський зенітно-ракетний комплекс «Бук», – ФОТО


Читайте також:

Армія РФ завдала ракетний удар по Запоріжжю: зруйнувана будівлю промислового підприємства, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0