USD: EUR:
... в Запорожье
Рашистські війська продовжують обстрілювати населені пункти Запорізької області, – ФОТО

Рашистські війська продовжують обстрілювати населені пункти Запорізької області, – ФОТО

Російські загарбники продовжують руйнувати мирне життя жителів Запорізького краю. Обстріли відбуваються кожного дня, через що значна кількість громадян покинула свої домівки. Ті, хто залишився на рідній землі – повідомляють про наслідки рашиських обстрілів як за минулу добу, так і за попередні декілька місяців війни.

Про це повідомляє обласна військова адміністрація.

Минулої доби до поліції надійшло 14  повідомлень про наслідки ворожих обстрілів по об’єктам цивільної інфраструктури Оріхова та прилеглих населених пунктів. Інформації щодо травмованих не надходило.

Внаслідок влучання снарядами у приватних будинках зруйновані двори, паркани, прибудинкові території та споруди. Пошкоджені дахи, вибиті вікна, посічені стіни будівель.

Від  прямих попадань ракет повністю зруйновано стіни та майно в будинку.

Також зафіксовані три факти зруйнованих будинків у селі Білогір’я та Малій Токмачці Пологівського району. Заявники повідомили, що обстріли тривали декілька днів, тому точних дат назвати вони не змогли – через постійні бойові дії громадяни у селах не проживають.

Окрім житлових помешкань, була отримана інформація щодо знищених залізниць, електростанцій та інших об’єктів інфраструктури. Вкотре російські загарбники поцілили по Оріхівській виправній колоній. Снаряди потрапили у приміщення гуртожитків, котельні, ремонтно-механічного цеху та інші ділянки об’єкту. На території колонії знищено асфальтне покриття, паркан, вікна, двері та фасади вказаних приміщень.

Також минулої доби до поліції надійшло поштою п’ять заяв щодо пошкодженого майна Укрзалізниці та об’єктів електроенергетики. Представники підприємств повідомили, що обстріли  відбулися у квітні-травні та тривають по сьогоднішній день.

У Запорізькій області окупанти вкрали сонячну електростанцію – найбільшу в Україні


Читайте також:

Із підприємств у Запорізькій області окупанти вкрали 2 тисячі тонн зернових культур

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0