USD: EUR:
... в Запорожье
Російські війська продовжують готуватися до наступальної операції в напрямку Запоріжжя, але вони мають проблеми із резервом

Російські війська продовжують готуватися до наступальної операції в напрямку Запоріжжя, але вони мають проблеми із резервом

Обласна військова адміністрація повідомила останню наявну інформацію з приводу російського вторгнення на запорізькому напрямку.

Так, масований наступ окупаційних військ стримується. Наразі противник продовжує готуватися до проведення наступальної операції в напрямку Запоріжжя, але відчуває велику проблему з комплектування резерву, бо зазнавав великих збитків та втратив боєздатність.

“Що стосується тимчасово окупованих населених пунктів Запорізького краю, то там ситуація напружена. Ворог за допомогою підрозділів психологічної боротьби створює фейкові аканти у соцмережах, за допомогою яких веде пропагандистську роботу з місцевим населенням”, – пишуть представники ЗОВА.

Нагадаємо, що в окупованому Бердянську спостерігається нестача ліків та продуктів харчування в супермаркетах. Подробиці – у нашому матеріалі.


Читайте також:

Мелітопольці вийшли мітингувати на підтримку мера міста, якого викрали окупанти, — ВІДЕО

В Мелітополі окупанти зняли черговий пропагандистський ролик: реакція користувачів українських соцмереж, — ВІДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0