USD: EUR:
... в Запорожье
Родичі розшукують зниклого в Запорізькій області харків'янина

Родичі розшукують зниклого в Запорізькій області харків'янина

У травні 2018 року в Мелітополі обірвалися сліди 65-річного мешканця Харкова, який приїхав до Запорізької області на заробітки.

1 травня минулого року чоловік потрапив в Мелітополь, зустрівся з роботодавцем і навіть приступив до роботи.

3 травня харків’янин повідомив по телефону своїй сестрі, що знаходився на нічному чергуванні з охорони якогось каналу (водойми), вдень буде встановлювати намети для відпочинку, а в ніч знову піде на чергування, пише РІА Мелітополь.

На наступний день він уже не подзвонив, жінка сама кілька разів набирала його номер, однак мобільний телефон був вимкнений.

6 травня прийшла смс, що телефон з’явився в мережі. Жінка відразу набрала номер брата, але трубку підняв невідомий чоловік, який повідомив, що той відпочиває після нічного чергування, з ним все в порядку. Він також пояснив, що мобільний телефон знаходиться у нього на зарядці. Потім телефон знову вимкнувся і більше в мережі не з’являвся. Зниклий чоловік на зв’язок з тих пір не виходив, його місцезнаходження невідоме.

Правоохоронці Ізюмського відділення Харківської області продовжують шукати безвісти зниклого Самофалова В’ячеслава Івановича, 1954 року народження. Всіх, кому що-небудь відомо про чоловіка, просять повідомити за тел. (057) 43-23-040 або 102.

Читайте також: В Запоріжжі активізувалися догхантери: тварини померли на очах у людей, — ФОТО, ВІДЕО (18+)

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

0