USD: EUR:
... в Запорожье
Ремонт на проспекті Металургів у Запоріжжі закінчать до 5 жовтня, — ФОТО

Ремонт на проспекті Металургів у Запоріжжі закінчать до 5 жовтня, — ФОТО

Ремонт каналізації на перехресті проспектів Соборного та Металургів повинні закінчити до 5 жовтня.

Про це стало відомо під час виїзної наради міського голови Володимира Буряка.

Нагадаємо, ремонтні роботи на перехресті проспекту Соборного та Металургів почалися 13 серпня. Через аварію на зливный каналізації під дорожнім покриттям на перехресті з’явилася аварійна ситуація — почалася усадка будинків. Будинки, що поруч знаходилися під загрозою підтоплення.

Щоб оперативно вирішити проблему, на цій ділянці перекрили рух, підрядники почали роботу. Ремонтні роботи виконували цілодобово.

На даний момент будівельники вже виконали більшу частину робіт: замінили аварійні ділянки каналізації та побудували нові колодязі. Наступний етап — облаштування території, будівництво нового дорожнього покриття і т.д.

Вже завтра, 25 серпня, будівельники планувати готувати підкладку під нове асфальтне покриття. А в цей час комунальні підприємства “Запоріжелектротранс” та “Запоріжміськсвітло” прокладатимуть контактну мережу та приводити стовпи в порядок.

Як повідомив на нараді міський голова, на реконструкцію даного об’єкту з міськбюджету було виділено 7 мільйонів гривень. Однак обсяг робіт виявився менше, ніж планувався, тому залишки коштів повернуться до міського бюджету.

Читайте також:

Наплював на пішоходів та інших водіїв: дрифт у самому центрі Запоріжжя, — ВІДЕО

0