USD: EUR:
... в Запорожье
Зруйновано житлові будинки, постраждало фермерське господарство: ворог атакував Запорізьку область, — ФОТО

Зруйновано житлові будинки, постраждало фермерське господарство: ворог атакував Запорізьку область, — ФОТО

За вихідні, 22 та 23 квітня, російські окупаційні війська завдали 190 ракетних ударів по 21 населеному пункту Запорізької області. Росіяни атакували з артилерійських установок, реактивних систем залпового вогню, зенітно-ракетних комплексів, застосували авіацію та дрони. Загалом поліцейські зареєстрували 19 повідомлень про руйнування.

Про це повідомляють у Національній поліції Запорізької області.

Вночі, 24 квітня, російські окупаційні війська завдали удар Запорізькому району із зенітно-ракетних комплексів С-300. Внаслідок ворожого обстрілу було пошкоджено кілька будинків.

Під ворожим вогнем у вихідні був і Пологівський район. Внаслідок обстрілу частина будинків повністю зруйнована, у ряді інших — посічені дахи та фасади, вибиті вікна та двері.

У Гуляйпільському районі загарбники обстріляли територію фермерського підприємства: постраждала будівля корівника та склади. Також постраждала покинута будівля підприємницького об’єкта у Степногірську під час артилерійського обстрілу. Вибуховою хвилею зруйновано довколишню територію.

Двоє мешканців Степногорська та Новояковлівки звернулися до лікарні з мінно-вибуховими травмами, які вони отримали внаслідок ворожої атаки. Вони проходять лікування амбулаторно.

Поліція та Служба безпеки України відкрили кримінальні провадження за ст. 438 «Порушення законів та звичаїв війни» Кримінального кодексу України.

Російська армія знову вдарила по Запоріжжю дронами-камікадзе: цілили по інфраструктурному об’єкту, – ФОТО.


Читайте також:

Ракета впала між машинами: у Запорізькій області іноземні журналісти потрапили під російський обстріл.

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram

0