USD: EUR:
... в Запорожье
Рашисти завдали ракетний удар по Запоріжжю та обстріляли населені пунти області: є руйнування та поранений, – ФОТО

Рашисти завдали ракетний удар по Запоріжжю та обстріляли населені пунти області: є руйнування та поранений, – ФОТО

Протягом минулої доби, 27 січня, у Запорізькій області поліцейські зареєстрували 70 повідомлень про ворожі обстріли на території регіону, з них: 1 – ракетний, 1 – з безпілотних летальних апаратів, 2 – авіаційних, 9 – РСЗВ, 57 – артилерійські атаки.

Про це повідомляє поліція Запорізької області.

Минулої доби окупаційні війська завдали два ракетних удари по обласному центру з оперативно-тактичного ракетного комплексу «Іскандер». Рашисти поцілили по території одного з промислових підприємств міста. Вибуховою хвилею та уламками вибито шибки, потрощено дахи й фасади в довколишніх будівлях, пошкоджено транспортні засоби. Під час ворожої атаки мінно-вибухові травми отримав 31-річний чоловік, його госпіталізовано.

Також вогневих уражень зазнали об’єкти житлової та цивільної інфраструктури на Пологівщині.

Поліцейські задокументували наслідки ворожих влучань в Оріхові. Тут росіяни також поцілили по промислового об’єкту. Також пошкоджені декілька приватних будинків, торгівельний заклад.

У Гуляйполі ворожі обстріли призводять до руйнування житлового фонду. Окупанти знищують домівки місцевих жителів із різних видів зброї, переважно – з артилерії та реактивних систем залпового вогню. Серед зруйнованих будівель – місцеві школи, дитсадки.

Усі військові злочини, скоєні росіянами, задокументовані в рамках статті 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. За кожним фактом відкриті кримінальні провадження.

Росіяни вже вдруге обстріляли пожежно-рятувальну частину у Гуляйполі, – ФОТО


Читайте також:

Рашисти за добу 109 разів обстріляли Запорізьку область: є руйнування у 20 населених пунктах, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0