USD: EUR:
... в Запорожье
Рашистські терористи знову обстріляли Запорізьку область: зафіксовано 28 руйнувань, двоє поранених, – ФОТО

Рашистські терористи знову обстріляли Запорізьку область: зафіксовано 28 руйнувань, двоє поранених, – ФОТО

Вчора, 23 січня, російські окупанти вкотре обстріляли населені пункти Пологівського та Василівського районів.

Про це повідомляє поліція Запорізької області.

За добу поліцією зареєстровано 28 повідомлень про зруйновані. Минулої доби росіяни обстріляли територію Запорізької області з реактивних систем залпового вогню, авіації та артилерії.

Під ворожим вогнем опинилися Гуляйполе, Оріхів, Залізничне, Затишшя, Успенівка, Темирівка, Чарівне, Новоданилівка, Білогір’я, Малинівка, Мала Токмачка, Гуляйпільське, Новоандріївка, Ольгівське, Щербаки, Дорожнянка, Червоне, Полтавка Пологівського району, смт Степногірськ, села Малі Щербаки, Степове та Кам’янське Василівського району.

Учора вкотре окупанти обстріляли будинки мирних жителів Гуляйпільщини. Осколками від розірваних снарядів пошкоджене майно громадян, господарські будівлі, території домоволодінь.

Під час збройної агресії поранення отримали жителі села Успенівка Пологівського району. Чоловіків, 63 та 27 років, з осколковими та мінно-вибуховими травмами доставлено на лікування до медичних установ.

Скоєні військовими рф злочини задокументовано правоохоронцями в рамках ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. За кожним фактом збройної агресії слідчі поліції та управління СБУ відкрили кримінальні провадження.

Бойові машини піхоти і танк: на Запорізькому напрямку ЗСУ знищили техніку та живу силу противника, – ВІДЕО


Читайте також:

Знищення ворожого складу боєприпасів на Запорізькому напрямку, – ВIДЕО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0