USD: EUR:
... в Запорожье
Рашисти показали порожні пляжі та бази відпочинку окупованої Кирилівки на Запоріжжі, – ФОТОРЕПОРТАЖ

Рашисти показали порожні пляжі та бази відпочинку окупованої Кирилівки на Запоріжжі, – ФОТОРЕПОРТАЖ

АКТУАЛЬНО: У зв’язку зі складною ситуацією та необхідністю перебування в укриттях із слабким інтернетом, читайте оперативні новини сайту в нашому телеграм-каналі: https://t.me/onenews_zp.

На Запоріжжі окупаційні сили на проросійських медіаресурсах звітують про «готовність» зустрічати відпочиваючих на курортах Азовського узбережжя.

«Тільки зараз із Федотової Коси. Спеціально для наших підписників представляємо бази відпочинку на початку Федотки, які гостинно відчинили свої двері та чекають на відпочиваючих. Також готові прийняти гостей у себе на відпочинок і в центрі Кирилівки, і на косі Пересип, і на Степке. Привітність і комфорт чекають у свої обійми, приїжджайте, Кирилівка чекає!», – пише один із проросійських телеграм-каналів.

Прихильники «російського світу» всіляко наголошують, що у Кирилівці – мирно та безпечно відпочивати. Втім, на опублікованих фото пляжів та баз відпочинку, які готові зустрічати відпочиваючих, видно, що курортників цього року зовсім небагато.

У нинішніх умовах без допитів та принизливих перевірок на російських блокпостах дістатися Азовського узбережжя можуть хіба що жителі окупованої території. Але й вони зі зрозумілих причин відмовилися від відпочинку.

Як уже писав «Перший Запорізький», хоча цього року через війну та окупацію населених пунктів Запорізької області пляжі Азовського моря порожні, деякі жителі регіону все ж таки ризикнули і приїхали відпочити до Кирилівки. Але очевидно, що кількість гостей курортного селища не може зрівнятися з довоєнним рівнем, навіть з урахуванням минулорічних напастей – медуз та водоростей.

Нагадаємо, що 24 травня, у Запорізькій області російські окупанти викрали голову Кирилівської селищної ради Івана Малєєва та його заступника Ігоря Коробку. Також було викрадено директора місцевого будинку культури Світлану Шиян. Їх стан та місцезнаходження до сьогодні невідоме.

Під Запоріжжям окупанти вдарили ракетами по школі, – ФОТО


Читайте також:

Бойовика «днр», який воював проти ЗСУ на Запоріжжі, засудили до 15 років тюрми

Російські загарбники випустили з полону викраденого начальника пожежної частини окупованого Енергодару

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0