USD: EUR:
... в Запорожье
Ракетний удар знеструмив майже 65 тисяч споживачів у Запоріжжі та Запорізькому районі

Ракетний удар знеструмив майже 65 тисяч споживачів у Запоріжжі та Запорізькому районі

Вчора ввечері, 9 березня, внаслідок російської ракетної атаки було порушено енергопостачання загалом 64,7 тисяч споживачів в м. Запоріжжя та частині Запорізької області.

Про це повідомляє ПАТ «Запоріжжяобленерго»

Аварійно-відновлювальні роботи розпочалися невідкладно, і вже за дві години більша частина абонентів була заживлена. Наразі «Запоріжжяобленерго» відновило енергопостачання понад 55,36 тисяч споживачів.

На ранок повністю відновлено енергопостачання території обслуговування Вільнянських районних електромереж (адміністративні межі колишніх Вільнянського та Новомиколаївського районів) та переважної більшості міста Запоріжжя – в обласному центрі з 26 457 абонентів, чиє енергопостачання було порушено вчора ввечері, знеструмленими залишаються 320.

По Оріхівському районному відділенню через складну безпекову ситуацію аварійно-відновлювальні роботи ще не завершені. З 15 608 абонентів, що залишися без світа через вчорашню ракетну атаку, на ранок без енергопостачання – 9 331 споживач.

По решті території обслуговування ПАТ «Запоріжжяобленерго» ситуація протягом минулої доби не змінилася.

По Василівському, Михайлівському, Бердянському, Приморському, Мелітопольському, Якимівському, Веселівському, Кам’янсько-Дніпровському, Токмацькому, Більмацькому та Розівському районним відділенням через дії місцевої окупаційної «влади» доступу до електромереж та актуальної інформації щодо їх стану ПАТ «Запоріжжяобленерго» не має.

Загалом станом на 07:00 10 березня без енергопостачання залишаються 33 602 споживачі у 92 населених пунктах Запорізької області (за винятком тимчасово непідконтрольної території):

  • Гуляйпільські електромережі – 12 269 абонентів;
  • Оріхівські електромережі – 19 362 абоненти;
  • Степногірська дільниця – 1 648 абонентів.
  • Запорізькі міські електромережі – 323 абоненти.

Росіяни дві доби масовано обстрілювали мирні населені пункти Запорізької області: загинула людина, є руйнування, – ФОТО


Читайте також:

Російська армія вдарила по об’єкту енергетичної інфраструктури у Запоріжжі: було знеструмлено близько 20 тисяч абонентів

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» в Instagram!

0