USD: EUR:
... в Запорожье
Працівників «Запоріжгазу» будуть судити за підробку документів

Працівників «Запоріжгазу» будуть судити за підробку документів

Двох працівників ПАТ «Запоріжгаз» будуть судити за підроблення офіційних документів.

Про це повідомляють у прокуратурі Запорізької області.

Як встановило слідство, двоє приймальників замовлень аварійно-диспетчерської служби Токмацького управління експлуатації газового господарства ПАТ «Запоріжгаз» внесли до офіційного документу – журналу реєстрації заявок аварійно-диспетчерської служби завідомо неправдиві відомості про факти аварій на газопроводах Токмацького району за період жовтня – грудня 2014 року, яких насправді не було.

Указані підроблені документи були використані посадовими особами ПАТ «Запоріжгаз» для підтвердження недостовірних даних щодо аварійних втрат природного газу по області, внесених до актів приймання-передачі природного газу за жовтень-грудень 2014 року між ПАТ «Запоріжгаз» та НАК «Нафтогаз України», та приховання власних протиправних дій, учинених в інтересах третіх осіб на шкоду ПАТ «Запоріжгаз».

Обвинувальні акти щодо порушників скеровано до суду.

Читайте також: Вчителі Запорізької області увійшли до топ-10 найкращих в Україні

1

Арсений2019-09-04 11:44:14
А кто ответит за липовые начисления за т.н. природные коэфициенты? Сотни тысяч, безсовестно начисленные, снятые с нищих потребителей и наличными прикарманенные! Есть Закон, нарисованный еще РЕВОЙ, не платить эту липу. Но нет! Наши, запорожские умники выпадают со штанов и внаглую начисляют! ДОКОЛЕ? Где старые и новые прокуроры?