USD: EUR:
... в Запорожье
«Працюємо у посиленому режимі»: у запорізькій лікарні №6 розповіли про складнощі лікування ковідних пацієнтів

«Працюємо у посиленому режимі»: у запорізькій лікарні №6 розповіли про складнощі лікування ковідних пацієнтів

Щодня до медустанови, яка перебуває на передовій боротьби з коронавірусом, надходить по 10 пацієнтів.

Про це повідомляє прес-служба Запорізької міськради.

Міська лікарня №6 – один із медичних закладів Запоріжжя, де рятують хворих на коронавірусну інфекцію. Більшість пацієнтів, які вступають до лікарні, перебувають у тяжкому або вкрай тяжкому стані та потребують кисневої підтримки. Як ситуація з заповненістю ліжок і перебігом хвороби у пацієнтів зараз, розповіла директор КНП «Міська лікарня №6» Ірина Віцина.

За її словами, в медичному закладі розгорнуто 290 ліжок для пацієнтів із COVID-19, з яких на сьогодні зайнято 243. Реанімація розрахована на 15 хворих, і поки що вона повністю зайнята.

– Поки що ми як і раніше працюємо у посиленому режимі. Однак поступово спостерігаємо спад кількості хворих. Так, якщо на початку третьої хвилі до нас надходило близько 30 осіб на день, то зараз у середньому 10. Загалом з початку жовтня ми пролікували вже близько 500 осіб із коронавірусом та його ускладненнями. Сподіваємося, що цю хвилю ми вже пройшли і вона надалі йтиме на спад, – розповіла Ірина Віцина.

Нагадаємо, у Запоріжжі 21-річна дівчина стрибнула з мосту Преображенського. На щастя, вони вижили, але отримали численні травми. Правоохоронцям вона розповіла, що вже кілька років її переслідують думки щодо суїциду.

Читайте також:

Міністр оборони України приїхав до Запорізької області та побував на будівництві військово-морської бази у Бердянську, – ФОТО

Пішов з життя відомий діяч Запоріжжя

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0