USD: EUR:
... в Запорожье
Прокурор Запорізької області написав заяву про звільнення

Прокурор Запорізької області написав заяву про звільнення

Прокурор Запорізької області Валерій Романов написав заяву про звільнення.

Про це сьогодні повідомив перший заступник голови Офісу президента Сергій Трофимов, коли представляв нового главу регіону.

«Наскільки я знаю, у Запорізької області Вже немає прокурора. Валерій Романов Вже у Києві, ВІН написавши заяву на звільнення », – розповів Трофимов, звертаючись до представників правоохоронних органів.

Нагадаємо, Валерія Романова, як нового прокурора Запорізької області, представили ще у жовтні 2016 року. Тоді знайомити з новим головою місцевого відомства приїхав особисто генеральний прокурор Юрій Луценко.

Як вже писав «Перший Запорізький», сьогодні підприємець Віталій Турінок став новим головою Запорізької області.

Читайте также: На учебу – за границу: как запорожские студенты с помощью программы ЕС получают образование в лучших вузах Европы

3

Адвокат2019-09-12 06:30:27
Гришину надо депутатский запрос направить в Генеральную прокуратуру, ДБР о незаконном преследовании и заведении сфабрикованных уголовных производств против граждан Запорожской области. Пусть отвечает за свои незаконные деяния.
Горожанин2019-09-07 06:36:11
Ага! Точно будет с племянником Брыля Дмитрием Чайкой директором рыбной инспекции в Запорожской области осваивать водные просторы Запорожской области.
Запорожец2019-09-06 17:55:17
Как он теперь без работы. а вообще у него есть лодка\ КРЫМ\ 79 года. будет рыбачить если не посадят. бедняк хренов.