USD: EUR:
... в Запорожье
Застосовували силу та забирали прапори: у Мелітополі окупанти зірвали мирну патріотичну акцію, – ФОТО, ВІДЕО

Застосовували силу та забирали прапори: у Мелітополі окупанти зірвали мирну патріотичну акцію, – ФОТО, ВІДЕО

Сьогодні, 14 березня, у Мелітополі окупанти не дали провести мирну акцію на площі Перемоги.

Про це повідомили місцева жителька Тетяна Кумок та видання «РІА Мелітополь».

Сьогодні у черговий раз мала відбутися патріотична акція проти окупації на центральній площі Перемоги. Втім, зібратися на цьому місці не вдалося. Російські військові заблокували периметр площі і не давали учасникам акції зібратися. Місцеві мешканці повідомляють, що відбулись сутички з окупантами.

«Сьогодні у місті Мелітополі солдат російської армії розірвав український прапор. Охочих пройти на площу Перемоги городян агресивно розвертали назад та відбирали українську символіку. Двох людей – літнього чоловіка та хлопця заштовхали в машину окупантів. Затримання продовжуються – за людьми женуться на вулицях і заштовхують до автозаків, – повідомила Тетяна Кумок. – Вільні люди Мелітополя вирішили, що відтепер і до нашої Перемоги городяни збиратимуться о 12:00 на Братському цвинтарі біля танка-пам’ятника визволителям та покладатимуть квіти солдатам загиблих у боях за визволення Мелітополя».

Як вже повідомляв «Перший Запорізький», з 11 березня у нашому регіоні окупанти викрали міського голову Мелітополя Івана Федорова, голову Мелітопольської районної ради Сергія Прийму,  співорганізаторку проукраїнських мітингів у Мелітополі Ольгу Гаймусову. Їхня доля на даний момент не відома. Окрім того, окупанти утримували директорку Мелітопольского краєзнавчого музея Лейлу Ібрагімову.

У Запорізькій області Збройні Сили завдають нищівних ударів по російським окупантам та ворожій техніці


Читайте також:

Російські окупанти продовжують обстрілювати мирних жителів Запорізької області, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0