USD: EUR:
... в Запорожье
Президент України звернувся до запоріжців, які проживають на тимчасово окупованих територіях, - ВІДЕО

Президент України звернувся до запоріжців, які проживають на тимчасово окупованих територіях, - ВІДЕО

Володимир Зеленський просить місцевих жителів не надавати російським військовим особисті дані.

Про це він сказав у своєму відеозверненні до українського народу.

Президент України звернувся до українців окупованих територій Запорізької області із закликом не надавати своїх особистих даних, які росіяни можуть підступно використовувати для фальсифікацій на так званих референдумах.

Ще раз нагадуємо: уважно ставтеся до тієї інформації, яку ви надаєте загарбникам про себе, адже будь-які анкети, які ви заповнюєте та залишаєте паспортні дані, будь-які папери, що підписуються, навіть коли просите про гуманітарну допомогу, будуть використані, щоб сфальсифікувати на вашій землі референдум.

Нагадаємо, у Розівському районі російські військові провели псевдореферендум за приєднання до самопроголошеної «ДНР». На зборах за це рішення нібито проголосували все одностайно, і відео відразу розійшлося по росЗМІ. Пізніше голова Пологівського району Артур Крупський заявив, що окупанти обманом зібрали людей похилого віку і переселенців з Маріуполя. Людям сказали, що обговорюватимуть питання виплати пенсії та з’ясовуватимуть їхні соціально-побутові потреби, а потім під дулом автоматів заляканих людей змусили одноголосно голосувати.

Читайте також:

Намагалися зґвалтувати та застосовували електричний струм: активістка з Бердянська розповіла про тортури рашистів

У Запоріжжі на три дні змінили час комендантської години

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

2

Владимир Путин2022-04-23 09:44:37
Я хуйло,Ла Ла Ла
Ігор2022-04-23 06:12:15
Скажіть оцьому дебільнуватому непорозумінню, що ті, які вже під "окупаціею", вже сіють та працюють на фермах та в полі...Слухать цього піндосовського запроданця ніколи, треба думать про иайбутнє та дітей чим в осени годувати.