USD: EUR:
... в Запорожье
 Пропонував 50 євро, потім збільшив до 200: у поліції розповіли подробиці з хабарем патрульним

Пропонував 50 євро, потім збільшив до 200: у поліції розповіли подробиці з хабарем патрульним

П’яний водій відмовлявся проходити огляд на стан сп’яніння та наполегливо пропонував поліцейським хабар, тому вони викликали на місце слідчих.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Запорізькій області.

Учора, 15 лютого, на вулиці Запорізькій патрульні зупинили водія Daewoo Lanos за порушення правил дорожнього руху. Поліцейські встановили особу водія. Ним виявився місцевий мешканець 1970 року народження.

Водій знаходив у нетверезому стані, але відмовився пройти медичний огляд та запропонував гроші, щоб «вирішити питання на місці». Під час складання адмінматеріалів водій намагався надати поліцейським хабар спочатку в розмірі 50 євро, а потім збільшив пропозицію до 200 євро.

Правоохоронці викликали слідчо-оперативну групу поліції для документування правопорушення.

Раніше не судимому 52-річному водієві, крім адміністративної відповідальності, може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі терміном до чотирьох років.

Нагадаємо, у Вознесенівському районі на території одного з дачних кооперативів сталася страшна пожежа, внаслідок якої загинула 7-річна дитина та 29-річний чоловік. На момент пожежі мама хлопчика вийшла в магазин, а коли повернулася, будинок уже горів. Наразі проводиться розслідування, щоб встановити причину смертельної пожежі.

Читайте також:

Завтра у Запоріжжі вирішуватимуть, чи подовжувати дистанційне навчання

“Запоріжжя чинитиме спротив”: містян запрошують на Віче

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

1

Сергей Викторович2022-02-16 18:16:28
Святоши вонючие! У чувак не было денег, по этому дело придали огласке. А был бы косарь зела, другое дело, поехал бы дальше. Нет у нас полиции, есть мусора!!!