USD: EUR:
... в Запорожье
Святкування Дня металурга: в Запоріжжі продовжать роботу громадського транспорту

Святкування Дня металурга: в Запоріжжі продовжать роботу громадського транспорту

Городяни зможуть без проблем дістатися додому зі «Славутич-Арени» і «Райдуги».

Про це повідомляє прес-служба Запорізької міськради.

17 липня металурги і гірники відзначають своє професійне свято. У зв’язку з цим, на «Славутич-Арені» пройде концерт, на якому виступатимуть TAYANNA, група MOZGI і народна артистка України Софія Ротару. Ведучими заходу на головному стадіоні міста стануть Олександр Педан та Марися Горобець.

Відзначимо, що компанія Метінвест дарує свято не тільки своїм працівникам, а й жителям всього міста. На каскаді фонтанів «Райдуга» жителів і гостей Запоріжжя чекають виступи артистів, анімаційна програма для дітей, а також трансляція головного концерту зі стадіону «Славутич-Арена», яка розпочнеться о 19:00.

У зв’язку з перерахованими вище заходами, робота міського пасажирського транспорту буде продовжено.

Після завершення заходів міський пасажирський транспорт буде сконцентрований на зупинках «пл. Запорізька »,« пр. Металургів »,« ТЦ «Україна», «вул. Лермонтова ».

Нагадаємо, на каскаді фонтанів «Райдуга» мешканці Запоріжжя до Дня металурга зможуть відвідати з 16 по 18 липня унікальну виставку «Art of steel». Це відеоінсталяції процесу виробництва сталі – від видобутку сировини до об’єктів, побудованих зі сталі Метінвесту. Об’ємне відео через проектори транслюється на стіни, забезпечуючи ефект присутності і повне занурення в найефектніші моменти виробництва.

Читайте також:

Словенія відкрилася для туристів з України

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0