USD: EUR:
... в Запорожье
Свято - наповнене любов'ю

Свято - наповнене любов'ю

Букет квітів в День Святого Валентина – це можливість сказати: «Ти мені подобаєшся!»  або навіть «Я тебе кохаю!».  У таке свято, доречні квіткові композиції в шляпной коробці, розкішні роскідні букети або витончені букети з троянд.  Який букет б ви не вибрали, він скаже дівчині як вона прекрасна і дорога для вас, вона буде сповнена чарівності.

Доставка квітів в такий святковий день просто необхідна, а з цілодобовою доставкою салону Dicentra, у вас буде відмінна можливість привітати кохану першим, адже оформивши замовлення на сайті салону до 20:00, флористи втілять в життя ваші найсміливіші фантазії, а кур’єри доставлять карколомний презент в призначений час з 10 вечора до 8 ранку.

Букет для закоханих

День всіх закоханих – це свято на якому обов’язкова присутність квіткових композицій і букетів, представляємо підбірку яскравих квітів, які можна подарувати в це свято любові:

  • Троянди.  Класичний, але в той же час розкішний і багатий букет, який припаде до смаку, більшості дівчат.
  • Альстромерії.  Букет з них нагадує крила метелика, легкий і красивий букет альстромерій, це саме те, що подарує посмішку і увічнить прекрасний момент любові.
  • Кали.  Букет з кал – це трепетна простота, ніжність і елегантність
  • Лілії.  Букет з лілій виглядає дуже ніжно і витончено, а велике розмаїття сортів дозволяє вибрати квіти ідеального розміру і кольору для букета.
  • Хризантеми. Крім їх незвичайної краси, вони відрізняються свіжим незрівнянним зовнішнім виглядом і неповторним ароматом.

Відповідні варіанти букетів на 14 лютого, ви зможете знайти також в каталозі флористичного салону Dicentra, адже переваги цього сервісу полягає не тільки в швидкій доставці, але і в величезній різноманітності завжди свіжих квітів і цікавих композицій: гортензії, троянди, хризантеми, альстромерії.

Так само можна подарувати композицію в шляпній коробці, популярний напрям у флористиці.  На дно коробки кладуть спеціальну флористичну губку, просочену водою, а в неї встановлюють самі квіти.  Коробка може бути будь-якого розміру, що робить букет зручнішим і цікавим у виконанні.

Вибрати букет на 14 лютого – завдання не просте, але здійсненне.  І якщо ви добре знаєте свою кохану і її переваги, то вам не складе труднощів її здивувати і проявити свою любов до неї.

0