USD: EUR:
... в Запорожье
З'явилося відео, як у Запоріжжі поліцейські намагалися безуспішно вручити підозру про корупцію директору дитбудинку - ВІДЕО

З'явилося відео, як у Запоріжжі поліцейські намагалися безуспішно вручити підозру про корупцію директору дитбудинку - ВІДЕО

Рівно тиждень тому співробітники Управління захисту економіки в Запорізькій області прийшли до керівника обласного комунального дитячого будинку «Сонечко» Олени Лебедєвої.

Правоохоронці мали намір вручити чиновниці підозру в адміністративному правопорушенні за конфлікт інтересів і виписці самій собі премії, проте їм це не вдалося, оскільки Олена Веніамінівна вирішила скоріше виїхати з робочого місця разом зі своїм водієм.

Поліцейські зробили слабеньку спробу пояснити начальниці, що відбувається, але їм це не вдалося і об’їхавши по колу, вона трохи зачепила співробітника поліції і сховалася від неприємної процедури в лікарні.

В даний час правоохоронці проводять перевірку за даним інцидентом.

Нагадаємо, що раніше депутати обласної ради піднімали на сесії питання про звільнення Олени Лебедєвої, проте на той момент в сесійній залі не вистачило голосів. Тоді ж директор департаменту охорони здоров’я ОДА Вікторія Клименко повідомила, що в лютому-березні був проведений внутрішній аудит дитбудинку, де з’ясувалося, що посадові оклади головлікаря і старшої медсестри були встановлені з порушеннями, а також з невідомих причин в штатному розкладі з’явився фахівець з ландшафтного дизайну, який не має ніякого відношення до надання медичному допомоги.

0