USD: EUR:
... в Запорожье
Підвищення цін на проїзд у Запоріжжі є незаконною самодіяльністю окремих перевізників – в.о. мера

Підвищення цін на проїзд у Запоріжжі є незаконною самодіяльністю окремих перевізників – в.о. мера

Самовільне підвищення цін на проїзд у Запоріжжі є незаконною самодіяльністю окремих приватних перевізників.

Про це повідомив в.о. мера, секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

За словами очільника міста, у Запоріжжі наразі не збираються підвищувати ціни на користування маршрутками і не приймали жодних офіційних рішень з цього приводу. Ба більше, разом із керівництвом Запорізької обласної військової адміністрації міська влада обговорює можливість введення мораторію на підвищення тарифів на пасажирські перевезення.

«Ми мали діалог з приватними перевізниками. Після зустрічі з ними позиція міськради щодо вартості проїзду у маршрутних таксі Запоріжжя залишилася незмінною. Зараз ми не збираємося підвищувати ціни на користування маршрутками і на даний час не приймаємо жодних офіційних рішень з цього приводу, – розповів в.о. мера. – Ми наполягаємо на тому, що самовільне підвищення цін на проїзд є незаконною діяльністю приватних перевізників».

Анатолій Куртєв розповів, що найближчим часом мерія проаналізує умови договорів, укладених з перевізниками, та перевірить, в якому технічному стані та в якій комплектності вони утримують свої маршрутки. Паралельно з цим влада планує звернутися до Антимонопольного комітету і отримати роз’яснення щодо контролю за діяльністю приватних перевізників.

«Якщо перевізники будуть порушувати вимоги законодавства України, то ми відправлятимемо відповідні матеріали до Державної служби з безпеки на транспорті. Запевняю вас, що міська влада завжди буде діяти в рамках правового поля, – розповів Куртєв.

Ворог зосереджує зусилля на напрямках Гуляйполе-Оріхів: яка зараз ситуація на фронті у Запорізькій області


Читайте також:

Гармата-гаубиця, 11 броневиків, автотехніка, десятки поранених та вбитих: втрати окупантів у Запорізькій області за 4 травня

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram

0