USD: EUR:
... в Запорожье
Поліція затримала іноземця, який у Запоріжжі зґвалтував дівчину

Поліція затримала іноземця, який у Запоріжжі зґвалтував дівчину

Запорізька поліція затримала чоловіка, який скоїв низку зґвалтувань, а також грабежі та розбої.

Про це повідомляють у обласному управлінні Національної поліції.

Менше року тому, 19 червня 2020-го, до Комунарського відділення поліції із заявою про зґвалтування звернулася 20-річна місцева мешканка. Жінка розповіла, що крім насилля, зловмисник відібрав у неї золоті прикраси та мобільний телефон.

За результати розслідування правоохоронці встановили, що зловмисник не є місцевим мешканцем і перебував у Запоріжжі тимчасово. З’ясувалося, що зловмисник продав мобільний телефон потерпілої на одному з ринків обласного центру. В подальшому гаджет перепродали до іншого міста України, проте поліцейські встановили  його  місцезнаходження та вилучили як речовий доказ.

Порівнюючи обставини схожих злочинів, які мали місце в різних куточках країни, увагу правоохоронців привернув громадянин, якого розшукувала поліція за вчинення ряду кримінальних правопорушень. Чоловік мав схожість з фотозображенням підозрюваного у зґвалтуванні. Крім того, у нього був характерний «почерк» скоєння.

Жертвами  зловмисника  зазвичай ставали випадкові знайомі, яким він підмішував у спиртні напої психотропні речовини. Після чого здійснював свої злочинні наміри, користуючись їх безпораднім станом,

Завдяки взаємодії запорізького карного розшуку з колегами з інших областей, місцезнаходження злочинця встановили. 11 березня підозрюваного затримали під час вчинення ним чергового тяжкого злочину.

Зловмисником виявився 47-річний громадянин Республіки Азербайджан. Встановлено, що на рахунку чоловіка низка злочинів проти статевої свободи та статевої недоторканості, а також грабежі і розбої, які мали місце у всіх куточках України. Наразі фігурант перебуває у слідчому ізоляторі, за скоєння розбійного нападу на території Київської області.

Йому повідомлено про підозру у скоєнні зґвалтувань та розбою. Досудове розслідування триває.

«Форсаж» по-запорізьки: нетверезий водій влаштував ДТП і тікав від поліції, – ВІДЕО


Читайте також:

На Запоріжжі продовжили багатомільйонний ремонт ділянки траси у Бердянському районі, – ФОТО

Oтримуйте нoвини швидше з дoпoмoгoю нaшoгo Telegram-кaнaлa: https://t.me/onenews_zp

Підписуйтесь нa «Перший Зaпoрізький» у Instagram!

0