USD: EUR:
... в Запорожье
Поліція прокоментувала резонансну ДТП, в якій загинула 18-річна пасажирка мотоцикла

Поліція прокоментувала резонансну ДТП, в якій загинула 18-річна пасажирка мотоцикла

Прес-центр ГУНП в Запорізькій області надав офіційний коментар щодо ДТП, яка сталась 27 червня в Запоріжжі на вулиці Магістральній, коло НВК “Іскра”.

27 червня до Шевченківського відділення поліції надійшло повідомлення про ДТП.

Встановлено, що водійка автомобіля «Honda Accord» 1989 року народження, рухаючись по вулиці Магістральній під час обгону мотоциклу, яким керував 24-річний хлопець, врізалась в двоколісний транспортний засіб.

Внаслідок цього з мотоцикла випала дівчина 2001 р.н. Від отриманих травм остання загинула на місці, водія байку госпіталізовано до лікарні. Водійка автомобіля не постраждала.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ. Наразі, у справі призначено низку експертиз з дослідження обставин та механізму ДТП. Тривають слідчі дії.

Відзначимо, що свідки аварії розповідають: за кермом автомобіля під час аварії знаходився чоловік, який виглядав напідпитку. Поліція наразі не коментує заяви свідків.

Читайте також: В Україні суворіше каратимуть за керування автівкою у нетверезому стані

Наш Telegram-канал: https://t.me/onenews_zp

4

Юрий2020-07-03 10:24:49
Слышь ты баран. Они стояли, на светофоре, а те летели как бешеные. Мотоцикл улетел метров за 20 от перекрёстка. За рулём чувак был с 2 промилле, есть свидетели, а полицаи все в миг за бабло перекрутили. Ф лешку с машины с регистратора умыкнули. Продажные гады.
Колян2020-07-01 21:45:48
Да при чем здесь ино, или "запорожские марки"? Просто теток е...х и шмакодявок распальцованных с машин на х...й! А вобще-то, нарушил кто-то, полицай виновен, катался и втыкал в телефон в закоулке.
Олег2020-07-01 18:40:39
А про мотоциклы я вообще молчу. Летают под 150км\ч по городу и никто им не указ. А потом виноваты все вокруг. Вы сперва выясните с какой скоростью летел тот мотоцикл. Хотя... в стране где прав тот у кого больше денег , напишут что и столб пьяный был и шатался по проезжей части.
Саныч2020-07-01 15:54:53
полные твари на иномарках НЕ ЧИТАЛИ ПДД, НЕ ИЗУЧАЛИ ПДД , НЕ ВЫПОЛНЯЮТ ЭЛЕМЕНТАРНЫХ ПРАВИЛ ДВИЖЕНИЯ !!! за сало и доллары купленные права обильно поливают кровью ... перекресток пр.Соборный и ул. Тургенева , знак ШКОЛА ... каждый день на желтый свет светофора жмут на газ (перейти на зеленый пешеходу - проблемно ... развороты на перекрестке - ежедневно ... ПОСТАВЬТЕ ВИДЕОФИКСАЦИЮ !!! КОГДА БУДЕТ ПОРЯДОК В СТРАНЕ и ГОРОДЕ ?