USD: EUR:
... в Запорожье
Підліток із Запорізької області пройшов до наступного етапу шоу

Підліток із Запорізької області пройшов до наступного етапу шоу "Голос. Діти-5" - ВІДЕО

Вчора, 23 червня, в ефірі каналу “1+1” показали черговий випуск п’ятого сезону “Голос. Діти” – після закінчення «сліпих прослуховувань» шоу продовжилося «вокальними боями».

Зірковим тренерам – співачці Джамалі, шоумену Dzidzio, Наді Дорофєєвої та Позитиву з групи “Время и Стекло” – довелося зі своїх 12-ти учасників вибрати чотирьох найкращих. Так, вокалісти в команді кожного тренера були розділені на тріо, з якого в наступний етап проходив лише один.

Серед учасників був і 12-річний Ярослав Політов з Енергодара. Хлопець виступав в команді Джамали. На вокальних боях Ярослав разом з Лізою Кирилюк та Максимом Давидюком виконав пісню «Mercy» британської співачки Duffy.

– Ви не те що впоралися. Ви винесли 100 відсотків нашої роботи. Роботи педагогів, роботи хореографів, продюсерів. Дійсно, я вами пишаюся. Ви вразили своєю щирістю, вразили своїм позитивом, – так прокоментувала виступ дітей їх наставниця.

В результаті Джамала віддала перевагу Ярославу – він продовжить участь в шоу і вже наступної неділі ми побачимо його виступ в «нокаутах».

– Спасибі всім. Я дуже радий, що я в «Голосі», – зазначив Ярослав.

Нагадаємо, Ярослав Політов став першим учасником п’ятого сезону популярного вокального шоу. На сліпих прослуховуваннях до хлопця повернулись всі тренера. Яким був виступ підлітка, можна подивитися тут.

Раніше ми писали, що в п’ятий сезон “Голосу” потрапив і тринадцятирічний Артем Шойжолов із Запоріжжя. На жаль, він не пройшов етап вокальних боїв і покинув шоу.

0